Steebe
Junior Member
|
Neziskove Obcanske Zdruzeni |
Příspěvek č. 1 |
Hi nevi nekdo kde najdu informace tykajici se zalozeni Obcanskeho zdruzeni ktere je neziskove ?
Typem neziskove znamena - primarne urcene na SIT a sluzby po siti typu http , IPtelefonie , sdileni dat , atd
treba priklad - pizzabar se pripoji do teto site
umisti si tam svuj WEBik na kterem prijima objednavky na Pizzu a sleva pro pripojene v siti x% atd proste takovej Intranet ..
Samozrejme chce se pripojit tak si zacvaka sve vybaveni nebo zasponzoruje nakupem HW na vylepseni site atd.
takovy velky obchodni dum (pamatujete si na "ROZHLAS PO DRATE" ) na siti soustredeny vsude po ni .
Neziskove protoze by z toho neslo fakt nic nekomu do kapsy ..
Budovalo by se to samo ale pod jednim jmenem .. jedne organizace a nevedlo se ucetnictvi a dane a kdo vi co jeste ..
Je potreba nejaka registrace tohoto zdruzeni ?
Zdruzeni proto aby se jednalo o celek a nebylo to typu sem pripojen do jedne site kde je parta natsencu co to tak trochu vedou a staraj se o to .
aby se treba rikalo jo sem spojen do projektu X ktery mi zajistuje nebo ja v nem zajistuju ...
Asi to nedkazu vysvetlit .. skuste mne nasmerovat prosim na par odkazku a nebo par rad članku atd .. Diky moc .
|