CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Hardware > Ovislink WLA-5000AP
« 111213141516171819202122
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
cipis
Senior Member

Registrován: 23.01.2003
Příspěvků: 4997

Re: AirCA8-PRO (RDAA-81) - firmware Příspěvek č. 257 

__________________

předseda Sdružení Tišnet, http://www.cipis.net

Old Post 21.05.2007 v 14:23
cipis je offline   Click Here to See the Profile for cipis   Find more posts by cipis   Click here to Send cipis a Private Message   Click Here to Email cipis   Visit cipis's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
i4wifi a.s.
Newbie

Registrován: 30.03.2007
Příspěvků: 95

OSWAVE pro AirCA8, WLA500 Příspěvek č. 258 

Old Post 21.05.2007 v 19:07
i4wifi a.s. je offline   Click Here to See the Profile for i4wifi a.s.   Find more posts by i4wifi a.s.       Visit i4wifi a.s.'s homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rouchi
Junior Member

Registrován: 28.09.2005
Příspěvků: 113

Problém pls help Příspěvek č. 259 

čus poradí mi někdo s nemilou situací ?

Rouchi 01:06:47

koupil sem od nějakýho týpka z czfree 2x Wla 5000
na obou byl klientskej firmware 1.04.01 tak se mi to zdálo OK, ale jelikož chci dělat PtP spoj, tak potřebuju AP firmware...
no a v tom je ten vtip...
dal jsem tam nahrát firmware 1.08.08 no a v tom je ten háček..
nahrálo se to, napsalo to, že to proběhlo OK a že se musí resetovat..
tak se resetovalo a už nenaběhlo..
no, řek sem si co nadělam musim to hold připojit na konzolu, chvilka hledání a hned člověk ví jak to má zapojit...
zapojil a výpis je následovný...
============================================
AR2313 Boot Loader Interface
V1.03e00 2006-1-02 (zImage)
============================================

Please choose the operation:
1: Load system code to SDRAM via TFTP.
2: Load system code then write to Flash via TFTP.
3: Boot system code via Flash.
4: Load calibration data then write to Flash via XModem.
0
Total-length = (0x231000) 2297856 bytes, Total-CRC = 0x1208df30

ZImage -CRC = 0x1208df30
Copying image from flash to SDRAM ...
flash start= 0xbfc50000; flash end= 0xbfe81000
frequence_setup
register_console
CPU revision is: 0001800a
Primary instruction cache 16kb, linesize 16 bytes (4 ways)
Primary data cache 16kb, linesize 16 bytes (4 ways)
Linux version 2.4.18-mips (root@localhost.localdomain) (gcc version 2.95.4 20016
Determined physical RAM map:
memory: 02000000 @ 00000000 (usable)
Initial ramdisk at: 0x80341000 (1804506 bytes)
On node 0 totalpages: 8192
zone(0): 8192 pages.
zone(1): 0 pages.
zone(2): 0 pages.
Kernel command line: ip=192.168.1.3:192.168.1.1::netmask::eth0

calculating r4koff... 006ddd00(7200000)
Calibrating delay loop... 1438.51 BogoMIPS
Memory: 27068k/32768k available (1126k kernel code, 5700k reserved, 1900k data,)
Dentry-cache hash table entries: 4096 (order: 3, 32768 bytes)
Inode-cache hash table entries: 2048 (order: 2, 16384 bytes)
Mount-cache hash table entries: 512 (order: 0, 4096 bytes)
Buffer-cache hash table entries: 1024 (order: 0, 4096 bytes)
Page-cache hash table entries: 8192 (order: 3, 32768 bytes)
Checking for 'wait' instruction... unavailable.
POSIX conformance testing by UNIFIX
Linux NET4.0 for Linux 2.4
Based upon Swansea University Computer Society NET3.039
Initializing RT netlink socket
Starting kswapd
pty: 256 Unix98 ptys configured
�ttyS00 at 0xbc000000x (irq = 12) is a 16550A no serial options enabled
block: 64 slots per queue, batch=16
RAMDISK driver initialized: 16 RAM disks of 7400K size 1024 blocksize
loop: loaded (max 8 devices)
NET4: Linux TCP/IP 1.0 for NET4.0
IP Protocols: ICMP, UDP, TCP
IP: routing cache hash table of 512 buckets, 4Kbytes
TCP: Hash tables configured (established 2048 bind 2048)
NET4: Unix domain sockets 1.0/SMP for Linux NET4.0.
NET4: Ethernet Bridge 008 for NET4.0
RAMDISK: Compressed image found at block 0
Freeing initrd memory: 1762k freed
VFS: Mounted root (ext2 filesystem).
Freeing unused kernel memory: 4k freed
�������������������������������������������������������������������������������

první co mě zařáží, je že se tam nahoře udává velikost tý paměti 2MB, myslim, že ovis by měl mít 4.... takže to by vypadalo, jako by mi týpek prodal v ovisáckých pouzdrech aicry....
no potřeboval bych helpa jak to oživit..
zatim sem dělal s ovisem 1120 ale tadyto bude asi kapku jiný, tak jestli víš..

no když sem na ten druhej ovis zkoušel nahrát jakejkoli firmware aircy, tak to nešlo... a posílat ten ovisíckej se mi zatim nechce... aspoń než dam dokupy tenhle první..

__________________

Sice vim o sítích maalinečko, ale i tak mě to bavíí :-)

Old Post 22.05.2007 v 00:29
rouchi je offline   Click Here to See the Profile for rouchi   Find more posts by rouchi   Click here to Send rouchi a Private Message     Visit rouchi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Leeonek
Newbie

Registrován: 03.03.2004
Příspěvků: 72

Příspěvek č. 260 

Nechce se mi věřit že problém který jsem tu před (ne)dávnem popisoval nikdo nemá. Když je připojených třeba 10 klientů WLA5000 na apčko (mk + CM9, jiný ovislink WLA5000 případně compex WPE54AG) v 5Ghz módu tak ta komunikace prostě stojí za prd, vypadávají pingy, při sebemenším provozu, když klienti kopírují třeba 500kB/s tak už je to na všechny klienty neůnosné. Nejdřív jsem si myslel že to dělaá kombinace klientů CPX a WLA ale není tomu tak. I pokud jsou klienti jen WLA blbne to taky. Dělá mě to na všech 5Ghz sektorech které mám. Nikdo nepoužívá WLA jako klieny nebo to všem jede uplně bez problémů?

Old Post 26.05.2007 v 18:22
Leeonek je offline   Click Here to See the Profile for Leeonek   Find more posts by Leeonek   Click here to Send Leeonek a Private Message   Click Here to Email Leeonek     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lukasw
Junior Member

Registrován: 16.07.2002
Příspěvků: 166

wla 5000 Příspěvek č. 261 

appro pro WLA5000 funguje perfektne, ale to uz asi vite sami, super je display se rssi, akorat pres to musi tect aspon ping, kdyz nepotece nic tak to obcas zdechne.
original ovislink fw long distanc je specialne udelany pro vzdalenosti nad 2km, obcas se objevovaly problemy se stabilitou na delsich spojich, tuhlo to, nebyla dobra propustnost a podobne, nicmene bych jej nedoporučoval na kratke hopy (do 500m).


nevim o zadnych problemech na wla 5000 se zebrou resp. ospf

Old Post 30.05.2007 v 23:48
lukasw je offline   Click Here to See the Profile for lukasw   Find more posts by lukasw   Click here to Send lukasw a Private Message     Visit lukasw's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Krabik
Newbie

Registrován: 12.11.2002
Příspěvků: 29

Příspěvek č. 262 

__________________

Krabik

Old Post 24.06.2007 v 21:59
Krabik je offline   Click Here to See the Profile for Krabik   Find more posts by Krabik   Click here to Send Krabik a Private Message   Click Here to Email Krabik   Visit Krabik's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Leeonek
Newbie

Registrován: 03.03.2004
Příspěvků: 72

Příspěvek č. 263 

Old Post 25.06.2007 v 15:37
Leeonek je offline   Click Here to See the Profile for Leeonek   Find more posts by Leeonek   Click here to Send Leeonek a Private Message   Click Here to Email Leeonek     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Krabik
Newbie

Registrován: 12.11.2002
Příspěvků: 29

Příspěvek č. 264 

__________________

Krabik

Old Post 25.06.2007 v 16:16
Krabik je offline   Click Here to See the Profile for Krabik   Find more posts by Krabik   Click here to Send Krabik a Private Message   Click Here to Email Krabik   Visit Krabik's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mrbobr
Junior Member

Registrován: 15.01.2003
Příspěvků: 140

oswave Příspěvek č. 265 

tedka budu testovat na ovisech 5000ap v1 oswave... licence stoji cca neco malo pres 500kc, pouzivate to uz taky nekdo?
zkusim postavit spoj do 1km a uvidim jak to pobezi.

Old Post 25.06.2007 v 16:46
mrbobr je offline   Click Here to See the Profile for mrbobr   Find more posts by mrbobr   Click here to Send mrbobr a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rouchi
Junior Member

Registrován: 28.09.2005
Příspěvků: 113

Nové FIRMWARY ??? Příspěvek č. 266 

cus lidi, tak co kdy vyjdou ty nové firmwary ?? jak meli byt ? na aircu uz tak nejak jsou zda se, ale jelikoz ji nemam nemuzu ozkouset... docela by me zajimalo jak to bude pouzitelne, kdyz pujde scanovat i v rezimu AP / WDS

__________________

Sice vim o sítích maalinečko, ale i tak mě to bavíí :-)

Old Post 07.07.2007 v 22:04
rouchi je offline   Click Here to See the Profile for rouchi   Find more posts by rouchi   Click here to Send rouchi a Private Message     Visit rouchi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
the.max
Newbie

Registrován: 11.06.2003
Příspěvků: 60

Příspěvek č. 267 

jezis lidi, premejslejte, pocitejte... spocitejte si cenu ovise/aircy + appro nebo oswave a pak si spocitejte cenu RB-133c + R52 + zdroj + pigtail (je fakt ze krabicky si nechavam delat sam a levnejs) ale stejne v konecnym vysledku IMHO nema smysl tyhle cinansky pixly pouzivat

__________________

RedHat, Debian, Mandiva, Gentoo.. neni to jedno? Vzdyt je to Linux a ne wokynka:-D

Old Post 08.07.2007 v 13:18
the.max je offline   Click Here to See the Profile for the.max   Find more posts by the.max   Click here to Send the.max a Private Message   Click Here to Email the.max   Visit the.max's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mrbobr
Junior Member

Registrován: 15.01.2003
Příspěvků: 140

Příspěvek č. 268 

ja teda pocitam kdyz oswave stoji pres paypal neco pres 500kc a zarizeni s nim stoji do 3000kc, tak se docela vyplati ne?

Old Post 08.07.2007 v 14:06
mrbobr je offline   Click Here to See the Profile for mrbobr   Find more posts by mrbobr   Click here to Send mrbobr a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
the.max
Newbie

Registrován: 11.06.2003
Příspěvků: 60

Příspěvek č. 269 

__________________

RedHat, Debian, Mandiva, Gentoo.. neni to jedno? Vzdyt je to Linux a ne wokynka:-D

Naposledy upravil the.max 08.07.2007 v 15:24

Old Post 08.07.2007 v 15:17
the.max je offline   Click Here to See the Profile for the.max   Find more posts by the.max   Click here to Send the.max a Private Message   Click Here to Email the.max   Visit the.max's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mrbobr
Junior Member

Registrován: 15.01.2003
Příspěvků: 140

Smile Příspěvek č. 270 

jasne s opravdu vykonnym procesorem.... fakt super reseni :-)

Old Post 08.07.2007 v 15:28
mrbobr je offline   Click Here to See the Profile for mrbobr   Find more posts by mrbobr   Click here to Send mrbobr a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
the.max
Newbie

Registrován: 11.06.2003
Příspěvků: 60

Příspěvek č. 271 

na klientsky reseni jak usity. na APcku samozrejme pecko s mikrotikem. Nicmene i RB-133c dokaze protlacit 12-16mbit

__________________

RedHat, Debian, Mandiva, Gentoo.. neni to jedno? Vzdyt je to Linux a ne wokynka:-D

Old Post 08.07.2007 v 15:30
the.max je offline   Click Here to See the Profile for the.max   Find more posts by the.max   Click here to Send the.max a Private Message   Click Here to Email the.max   Visit the.max's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rouchi
Junior Member

Registrován: 28.09.2005
Příspěvků: 113

jen se ptam Příspěvek č. 272 

__________________

Sice vim o sítích maalinečko, ale i tak mě to bavíí :-)

Old Post 08.07.2007 v 22:08
rouchi je offline   Click Here to See the Profile for rouchi   Find more posts by rouchi   Click here to Send rouchi a Private Message     Visit rouchi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:33.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
« 111213141516171819202122  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz