CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Hardware > Ovislink WLA-5000AP
« 13141516171819202122
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
rouchi
Junior Member

Registrován: 28.09.2005
Příspěvků: 113

wla v1 Příspěvek č. 289 

cus, hele, takže firmware jde narvat do ovisů první verze ??

__________________

Sice vim o sítích maalinečko, ale i tak mě to bavíí :-)

Old Post 17.07.2007 v 17:22
rouchi je offline   Click Here to See the Profile for rouchi   Find more posts by rouchi   Click here to Send rouchi a Private Message     Visit rouchi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lukasw
Junior Member

Registrován: 16.07.2002
Příspěvků: 166

ad v1 Příspěvek č. 290 

hele nehonte me tak moc, ted se jeste hrabu v 5460ce v e9 a rad bych to dodelal. potom se zase vrhnu na ty 5000, jo v 1 to prozkoumam (teda spise se zeptam, je to jednodussi nez to potom nahazovat znova ) Zatim myslim je nutno vydrzet, protoze ta beta neni volna a vydana a takze zatim nic je treba chvili poseckat az to bude final. ale vzhledem k tomu jak dlouho na ni makaji to uz snad trvat nebude.

__________________

www.zesilovace.cz www.vseprowifi.cz

Old Post 17.07.2007 v 21:12
lukasw je offline   Click Here to See the Profile for lukasw   Find more posts by lukasw   Click here to Send lukasw a Private Message     Visit lukasw's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rouchi
Junior Member

Registrován: 28.09.2005
Příspěvků: 113

Re: ad v1 Příspěvek č. 291 

__________________

Sice vim o sítích maalinečko, ale i tak mě to bavíí :-)

Old Post 17.07.2007 v 21:16
rouchi je offline   Click Here to See the Profile for rouchi   Find more posts by rouchi   Click here to Send rouchi a Private Message     Visit rouchi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lukasw
Junior Member

Registrován: 16.07.2002
Příspěvků: 166

2.00e04 stahnout zatim nejde Příspěvek č. 292 

teda aspon by nemela jit, nevim kdo ji jeste ma, ja ji dat nesmim, jakmile budu chytrejsi napisu na web, mam pripravene jeste nejake obecne info ohledne vzajemne kompatibility fw, ale podle casu

takze : The WLA-5000AP version 2.00e4 firmware should work on v1 hardware also. Although we haven't done full function test on v1 hardware yet. We will let you know the result later.

__________________

www.zesilovace.cz www.vseprowifi.cz

Naposledy upravil lukasw 18.07.2007 v 10:04

Old Post 17.07.2007 v 23:12
lukasw je offline   Click Here to See the Profile for lukasw   Find more posts by lukasw   Click here to Send lukasw a Private Message     Visit lukasw's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rouchi
Junior Member

Registrován: 28.09.2005
Příspěvků: 113

Re: 2.00e04 stahnout zatim nejde Příspěvek č. 293 

__________________

Sice vim o sítích maalinečko, ale i tak mě to bavíí :-)

Old Post 18.07.2007 v 12:09
rouchi je offline   Click Here to See the Profile for rouchi   Find more posts by rouchi   Click here to Send rouchi a Private Message     Visit rouchi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lukasw
Junior Member

Registrován: 16.07.2002
Příspěvků: 166

verze 1 Příspěvek č. 294 

aha, no napsáno je tam, ze by to chodit melo, ale ze to netestoval, protoze nema verzi 1.

Ja ji mam a muzu napsat, ze nalit to tam jde a chodí, což znamená, že to fungovat bude. (netestoval jsem prenosovku ani nic podobneho, jenom nalite a prepnute do klienta a konektnute na sit a preneseno par mega dat).

To je myslím velmi dobrá zpráva. Ted zbývá pockat pouze na finalni verzi. Dalsi celkem dobra zprava je novy FW pro WLA 5200 .

jo parti to do jineho threadu ale neda mi to, v9 v 5460 ma specialni bootloader, ktery pokud to radio v budoucnu naflashujete blbe tak misto obligatniho tftp primo na 192.168.1.6 pousti emergency web server, ktery umoznuje nalit spravny fw. blizsi info bude u nas na webu.

__________________

www.zesilovace.cz www.vseprowifi.cz

Old Post 18.07.2007 v 12:19
lukasw je offline   Click Here to See the Profile for lukasw   Find more posts by lukasw   Click here to Send lukasw a Private Message     Visit lukasw's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rouchi
Junior Member

Registrován: 28.09.2005
Příspěvků: 113

tak co ? něco noveho ?? Příspěvek č. 295 

je něco novýho ?? jinak lukassw psal sem ti PM, tak se na to pak mrkni....

__________________

Sice vim o sítích maalinečko, ale i tak mě to bavíí :-)

Old Post 19.07.2007 v 19:41
rouchi je offline   Click Here to See the Profile for rouchi   Find more posts by rouchi   Click here to Send rouchi a Private Message     Visit rouchi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JeT
Junior Member

Registrován: 10.11.2002
Příspěvků: 224

Re: verze 1 Příspěvek č. 296 

Old Post 27.07.2007 v 09:24
JeT je offline   Click Here to See the Profile for JeT   Find more posts by JeT   Click here to Send JeT a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hnipak
Newbie

Registrován: 16.04.2005
Příspěvků: 9

pripojeni po upgradu Příspěvek č. 297 

Tak jsem prave upgradnul firmware (WISP) v 5000APv2 na verzi 1.00e12, rebootoval tu mrchu, a uz se k ni nemuzu pripojit.

Stalo se vam to nekomu? Da se s tim neco delat? Dik.

EDIT: Odpovim si sam - udelej si seriovej kabel.

VYRESENO: Z nejakyho duvodu bazmek zapomnel po upgradu IP adresu pro lan interface.

Naposledy upravil hnipak 28.07.2007 v 12:28

Old Post 28.07.2007 v 02:30
hnipak je offline   Click Here to See the Profile for hnipak   Find more posts by hnipak   Click here to Send hnipak a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lukasw
Junior Member

Registrován: 16.07.2002
Příspěvků: 166

re ip Příspěvek č. 298 

ano, to je vlastnost, po nahrati fw je zarizeni vetsinou na defaultni ip. bohuzel.

2 jet > asi chybicka meyi klavesnici a zidli, tohle funguje naprosto normalne

__________________

www.zesilovace.cz www.vseprowifi.cz

Old Post 30.07.2007 v 12:15
lukasw je offline   Click Here to See the Profile for lukasw   Find more posts by lukasw   Click here to Send lukasw a Private Message     Visit lukasw's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hnipak
Newbie

Registrován: 16.04.2005
Příspěvků: 9

Příspěvek č. 299 

No jo, defaultni, ja mel 0.0.0.0 :(

Co me ale trapi: kdyz jsem zmenil regulatory domain na Cesko, zmizela moznost regulace vykonu... ???

Old Post 30.07.2007 v 22:02
hnipak je offline   Click Here to See the Profile for hnipak   Find more posts by hnipak   Click here to Send hnipak a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JeT
Junior Member

Registrován: 10.11.2002
Příspěvků: 224

Re: re ip Příspěvek č. 300 

Old Post 31.07.2007 v 09:34
JeT je offline   Click Here to See the Profile for JeT   Find more posts by JeT   Click here to Send JeT a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dodo
Senior Member

Registrován: 11.08.2002
Příspěvků: 704

Příspěvek č. 301 

__________________

float like a butterfly, sting like a bee

Old Post 31.07.2007 v 10:30
dodo je offline   Click Here to See the Profile for dodo   Find more posts by dodo   Click here to Send dodo a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lukasw
Junior Member

Registrován: 16.07.2002
Příspěvků: 166

e2.04 predbezne datum vydani Příspěvek č. 302 

silne doporučuji hlídat stránky ovislinku, protože :
The firmware will be released on website next week to public.

__________________

www.zesilovace.cz www.vseprowifi.cz

Old Post 01.08.2007 v 16:07
lukasw je offline   Click Here to See the Profile for lukasw   Find more posts by lukasw   Click here to Send lukasw a Private Message     Visit lukasw's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JeT
Junior Member

Registrován: 10.11.2002
Příspěvků: 224

Příspěvek č. 303 

BTW, nevi nekdo jak nastavit v rezimu klient "napevno" rychlost bezdratove casti?

Old Post 03.08.2007 v 12:01
JeT je offline   Click Here to See the Profile for JeT   Find more posts by JeT   Click here to Send JeT a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Raven-il
Senior Member

Registrován: 26.04.2004
Příspěvků: 1199

Příspěvek č. 304 

__________________

Jen 700wattů ....... a měsíc je blízko

Old Post 03.08.2007 v 14:07
Raven-il je offline   Click Here to See the Profile for Raven-il   Find more posts by Raven-il   Click here to Send Raven-il a Private Message   Click Here to Email Raven-il   Visit Raven-il's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:43.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
« 13141516171819202122  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz