CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Strojovna > zkušenosti StraightCore WRT-312
« 891011121314151617
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
Koumak
Newbie

Registrován: 14.09.2004
Příspěvků: 8

Příspěvek č. 209 

Old Post 27.02.2008 v 20:18
Koumak je offline   Click Here to See the Profile for Koumak   Find more posts by Koumak   Click here to Send Koumak a Private Message   Click Here to Email Koumak     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
honzamar
Newbie

Registrován: 15.12.2006
Příspěvků: 96

Příspěvek č. 210 

Old Post 15.03.2008 v 12:04
honzamar je offline   Click Here to See the Profile for honzamar   Find more posts by honzamar   Click here to Send honzamar a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
milanc
Member

Registrován: 27.12.2002
Příspěvků: 452

Příspěvek č. 211 

ano mam jej, zatim zadny problem.

__________________

Old Post 15.03.2008 v 12:40
milanc je offline   Click Here to See the Profile for milanc   Find more posts by milanc   Click here to Send milanc a Private Message     Visit milanc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
phoenixx
Newbie

Registrován: 12.01.2008
Příspěvků: 26

hmm Příspěvek č. 212 

da se wrt-312 fw nacpat do wa-2204a ? treba ten novej 1.6.9 ? dik ...

Old Post 15.03.2008 v 12:43
phoenixx je offline   Click Here to See the Profile for phoenixx   Find more posts by phoenixx   Click here to Send phoenixx a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
honzamar
Newbie

Registrován: 15.12.2006
Příspěvků: 96

Příspěvek č. 213 

Old Post 15.03.2008 v 16:21
honzamar je offline   Click Here to See the Profile for honzamar   Find more posts by honzamar   Click here to Send honzamar a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
phoenixx
Newbie

Registrován: 12.01.2008
Příspěvků: 26

hmm Příspěvek č. 214 

no otestoval by som to za teba, ale nemam jtag na ozivenie, cez wifi sa sice neodporuca ale skusit to mozes, kazdopadne jedno zariadenie skus a uvidis, na tom aj tak nic nezmenis, jedine ze tam budes musiet ist naflashovat kablom tak ci tak ...

Old Post 17.03.2008 v 14:23
phoenixx je offline   Click Here to See the Profile for phoenixx   Find more posts by phoenixx   Click here to Send phoenixx a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
honzamar
Newbie

Registrován: 15.12.2006
Příspěvků: 96

Re: hmm Příspěvek č. 215 

Old Post 17.03.2008 v 17:59
honzamar je offline   Click Here to See the Profile for honzamar   Find more posts by honzamar   Click here to Send honzamar a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
phoenixx
Newbie

Registrován: 12.01.2008
Příspěvků: 26

hmm Příspěvek č. 216 

cez tftp to prejde, ale nechytim uz zariadenie ... co s tym ???

Old Post 17.03.2008 v 18:06
phoenixx je offline   Click Here to See the Profile for phoenixx   Find more posts by phoenixx   Click here to Send phoenixx a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JeT
Junior Member

Registrován: 10.11.2002
Příspěvků: 224

Re: hmm Příspěvek č. 217 

Old Post 18.03.2008 v 08:19
JeT je offline   Click Here to See the Profile for JeT   Find more posts by JeT   Click here to Send JeT a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
phoenixx
Newbie

Registrován: 12.01.2008
Příspěvků: 26

wrt312 Příspěvek č. 218 

cez tftp sa tam nejako da narvat ten config.dat ? divne ...

Old Post 18.03.2008 v 14:53
phoenixx je offline   Click Here to See the Profile for phoenixx   Find more posts by phoenixx   Click here to Send phoenixx a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
phoenixx
Newbie

Registrován: 12.01.2008
Příspěvků: 26

2204a Příspěvek č. 219 

hmm, fw z 311 som narval do wa-2204a a frcalo to, ale 312 neviem ci je ina, tam som uz 1.6.9 nenarval .. skusim nizsi tam narvat a potom update na 1.6.9 .. ozvem se ...

tak operace se nepovedla, nenarvem 1.6.9 fw do toho ani 311 ani 312 ... skoda ...

Naposledy upravil phoenixx 19.03.2008 v 18:58

Old Post 19.03.2008 v 18:36
phoenixx je offline   Click Here to See the Profile for phoenixx   Find more posts by phoenixx   Click here to Send phoenixx a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dustin
Newbie

Registrován: 20.03.2008
Příspěvků: 5

Re: hmm Příspěvek č. 220 

Old Post 20.03.2008 v 10:24
Dustin je offline   Click Here to See the Profile for Dustin   Find more posts by Dustin   Click here to Send Dustin a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dustin
Newbie

Registrován: 20.03.2008
Příspěvků: 5

Re: Re: hmm Příspěvek č. 221 

Old Post 20.03.2008 v 10:25
Dustin je offline   Click Here to See the Profile for Dustin   Find more posts by Dustin   Click here to Send Dustin a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
phoenixx
Newbie

Registrován: 12.01.2008
Příspěvků: 26

Re: Re: hmm Příspěvek č. 222 

Old Post 20.03.2008 v 10:32
phoenixx je offline   Click Here to See the Profile for phoenixx   Find more posts by phoenixx   Click here to Send phoenixx a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dustin
Newbie

Registrován: 20.03.2008
Příspěvků: 5

Re: Re: Re: hmm Příspěvek č. 223 

Old Post 20.03.2008 v 11:07
Dustin je offline   Click Here to See the Profile for Dustin   Find more posts by Dustin   Click here to Send Dustin a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
honzamar
Newbie

Registrován: 15.12.2006
Příspěvků: 96

Příspěvek č. 224 

Tak verze 1.6.9 ztažena z webu. Asi se moc nepovedla )

Old Post 20.03.2008 v 21:03
honzamar je offline   Click Here to See the Profile for honzamar   Find more posts by honzamar   Click here to Send honzamar a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:38.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
« 891011121314151617  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz