CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Hardware > Provoz HW AP venku???
12345678
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
RadeK_B
Senior Member

Registrován: 05.06.2003
Příspěvků: 742

Příspěvek č. 97 

Old Post 14.07.2004 v 10:13
RadeK_B je offline   Click Here to See the Profile for RadeK_B   Find more posts by RadeK_B   Click here to Send RadeK_B a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jiri.cestr
Junior Member

Registrován: 08.04.2003
Příspěvků: 128

Příspěvek č. 98 

Sehnal jsem 2m pictigle, nebude už tam tedy ta spojka , ale zas nemam anténu, na kterou bych to mohl přidělat, tak jdu vyhrabat starej 60cm talíř a jednu plechovku....

Old Post 15.07.2004 v 13:31
jiri.cestr je offline   Click Here to See the Profile for jiri.cestr   Find more posts by jiri.cestr   Click here to Send jiri.cestr a Private Message   Click Here to Email jiri.cestr     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spidla
Newbie

Registrován: 08.03.2004
Příspěvků: 51

bedna Příspěvek č. 99 

Nazdar lidi, nevíte, kde by se dala sehnat nějaká bedna, do který bych mohl dát AP a umístit to celý na střechu ? Krytí alespoň IP55.
Min. rozměry :160x250x50
Dík

Old Post 26.09.2004 v 16:22
Spidla je offline   Click Here to See the Profile for Spidla   Find more posts by Spidla   Click here to Send Spidla a Private Message   Click Here to Email Spidla     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chevees
Team Leader

Registrován: 30.07.2002
Příspěvků: 1050

Team Member: MOD

Re: bedna Příspěvek č. 100 

__________________

Old Post 26.09.2004 v 16:59
Chevees je offline   Click Here to See the Profile for Chevees   Find more posts by Chevees   Click here to Send Chevees a Private Message     Visit Chevees's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RPELKA
Member

Registrován: 19.02.2003
Příspěvků: 331

Příspěvek č. 101 

Old Post 26.09.2004 v 17:25
RPELKA je offline   Click Here to See the Profile for RPELKA   Find more posts by RPELKA   Click here to Send RPELKA a Private Message     Visit RPELKA's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
networ
Junior Member

Registrován: 30.09.2002
Příspěvků: 101

Housing pro WP11B+ Příspěvek č. 102 

__________________

Born to be lama.


Old Post 23.10.2004 v 23:49
networ je offline   Click Here to See the Profile for networ   Find more posts by networ   Click here to Send networ a Private Message   Click Here to Email networ   Visit networ's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
StoupaLutin
Newbie

Registrován: 05.03.2003
Příspěvků: 87

Thumbs up Normálka Příspěvek č. 103 

To je normální - Tyto Compexy jsou super! Ale jen je jedáváme ven, aby tolik netrpěli. Přesto věřím, že by to v pohodě zvládli. Ono totiž každké elektronika pokud nemá "svou spávnou teplotu" hodně trpí a odchází mnohem dřív, jako cokoli jiného když tomu nevytvoříte optimální provozní podmínky.

Old Post 24.10.2004 v 23:00
StoupaLutin je offline   Click Here to See the Profile for StoupaLutin   Find more posts by StoupaLutin   Click here to Send StoupaLutin a Private Message   Click Here to Email StoupaLutin   Visit StoupaLutin's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RadeK_B
Old Post 25.10.2004 05:14
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni [zde] () Příspěvek č. 104 
pigeon
Old Post 25.10.2004 15:26
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni [zde] () Příspěvek č. 105 
Deepstar
Newbie

Registrován: 10.02.2004
Příspěvků: 13

Zamrzání AP Příspěvek č. 106 

Máte někdo zkušenosti se zamrzáním APčka ve venkovní krabici? Máme na stožáru umístěné APčko (Ovislink) u antény v plastové krabici, je zaizolované molitanem. Ale teď v mrazech kolem -15° se stává že Apčko má výpadky a nejspíš to bude tím, že "zamrzá" vlivem nízké teploty. Řešil jste někdo podobný problém?

Old Post 11.02.2005 v 13:09
Deepstar je offline   Click Here to See the Profile for Deepstar   Find more posts by Deepstar   Click here to Send Deepstar a Private Message   Click Here to Email Deepstar     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cipis
Senior Member

Registrován: 23.01.2003
Příspěvků: 4997

Re: Zamrzání AP Příspěvek č. 107 

Old Post 11.02.2005 v 15:30
cipis je offline   Click Here to See the Profile for cipis   Find more posts by cipis   Click here to Send cipis a Private Message   Click Here to Email cipis   Visit cipis's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stay d
Mafián
zastupce cloudu 10.40


Registrován: 04.10.2002
Příspěvků: 1428

Team Member: MOD

User is Mapper

Question Záhada v matrixu Příspěvek č. 108 

No nedávno jsme zažili na AP divný problém, z ničeho nic po restartu routeru ( zdali to souvisi nevím, ale začlo to po něm, restart byl potřeba kvuli softu ) se po UTP asi tak 30 m ven k d-linku který má přes něj i napájení, takže je to PoE, vyskytl 85% PL, latence pokud paket prošel z těch zbývajících 15% byla normální jako vždy a odpovídající LAN na kabelu cca 30m.

Takže jsem to začal řešit jako že karta špatna o tohle tamhle, vyndavání zandavání, restarty, v biosu PCI Compliant 2.1 enable disable apod. přičemž na konci, jsem měl dva fakty, ad jedna ta karta Realtek kde byl ten posranej D-link odešla nadobro do věčných loviš? a zároveň, že i při použití kvalitní Xcomky a jiné Realtek karty, ten D-link vykazuje týtéž potíže. Podezíral jsem i kabel, ale při tom faktu, že když paket prošel a měl zároveň latenci 0,4-0,5ms jako je to obvykle na této konkrétní lince, tak jsme se známým usoudili nakonec, že tímto není, dráhý den dopoledne jsem pak prověřoval pomocí ntb kabel, a kabel byl a je úplně v klidu, zatím co ten D-link tam na místě znovu prověřený v klidu není.

Takže jsem si vzal domů a zapojil jsem si ho tentokrát přímo ze zásuvky bez PoE a jednometrovým UTP pingal z na toho D-linka, v průběhu pingání od zhruba 12:00 do 18:00 se PL postupně snižoval a snižoval, až zústal na hodnotě zhruba 48-50% v těch 6 večer.

Ten večer jsem nasadil náhradního D-linka, co jsme měli a žádný problém se nevyskytl.

Vadného D-linka jsem předal majiteli a? provede reklamaci, ten mi pak druhý den volal s tím, že když ho doma zapojil, že na něj pingal normálně bez potíží s 0% PL a s krásnou latencí odpovídajíc UTP s pár metrovou délkou.

Oba jsme probléme nepochopili. Změny se staly, ad jedna původní realtek karta odešla, bios, systém ji už nenajde, ač svítí diody. D-link co způsoboval náhle po restartu nesouvisejíc s tím 85% PL, druhý den postupně PL klesal na 50% až třetí den klesl na 0% a nyní se jeví jako bez závady.

Co mi k tomu můžete říci ?
Zatím si myslím, že to byl paranormální jev, a je to na Akta-X

__________________

Old Post 10.03.2005 v 01:43
Stay d je offline   Click Here to See the Profile for Stay d   Find more posts by Stay d   Click here to Send Stay d a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cipis
Senior Member

Registrován: 23.01.2003
Příspěvků: 4997

Re: Záhada v matrixu Příspěvek č. 109 

Old Post 10.03.2005 v 08:04
cipis je offline   Click Here to See the Profile for cipis   Find more posts by cipis   Click here to Send cipis a Private Message   Click Here to Email cipis   Visit cipis's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
neo10
Senior Member

Registrován: 06.10.2003
Příspěvků: 535

Re: Housing pro WP11B+ Příspěvek č. 110 

__________________

Old Post 12.03.2005 v 21:32
neo10 je offline   Click Here to See the Profile for neo10   Find more posts by neo10   Click here to Send neo10 a Private Message     Visit neo10's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
skorec1
Junior Member

Registrován: 15.06.2004
Příspěvků: 209

Příspěvek č. 111 

Old Post 21.07.2005 v 22:20
skorec1 je offline   Click Here to See the Profile for skorec1   Find more posts by skorec1   Click here to Send skorec1 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
driver306
Newbie

Registrován: 01.07.2005
Příspěvků: 1

Question Příspěvek č. 112 

To tě nechají zohyzdit takovou zvonici anténama od wifi? Nám to nedovolili ani dovnitř normální věže kostela - zvonice. :(

Old Post 25.07.2005 v 15:05
driver306 je offline   Click Here to See the Profile for driver306   Find more posts by driver306   Click here to Send driver306 a Private Message   Click Here to Email driver306     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:56.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
12345678  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz