Ahoj,
rada bych se pripojila k PEGASu (zrejme Mojmirova ulice), na kt. vidim z terasy - bydlim na rohu Druzstevni ulice, v posledmim patre, tudiz pod strechou. signal je docela slusny, i kdyz by to asi chtelo posilit nejakou antenkou. Bohuzel jsem jen uzivatelka, zadnou antenu si sama nesestavim, ani se sama nepripojim.
mohl by mi nekdo prosim s pripojenim pomoci nebo aspon poslat kontakt na nekoho kdo by pomohl????
zdravim potreboval bych prippojeni na v ulici na jezerce 7, koukal sem do mapy ze tam je natahanej nejakej ethernet ale rychlost nic moc, jak to vypada s pripojenim na node studanka?koukal sem na stranky ale zadna ceny a rychlosti tam nejsou.dik za info
Ahoj vsichni. Chci se zeptat, zda mi me nekdo mohl nechat obcas pripojit ke sve siti. Bydlim v Bartoskove 4, uplne nahore, pracuji z domova a mam ADSL 4MB, protoze potrebuji rychle pripojeni. Nicmene ti zm... z telekomu maji posledni dobou casto poruchy a protoze si nemuzu dovolit byt bez pripojeni, rada bych se zeptala, zda bych mohla vyuzit neci node pokud to zase spadne. Vyhledavac bezdratovych siti na mem notebooku mi najde pravidlene node Lazna Pod Vilami (jedna carka) a nekdy, ne pokazde, Pegas (take jedna carka). Jinak v protejsim dome mam node Heaven6, ale ten nevidim teda vubec ((( Najde se nekdo, kdo muze pomoct? Dekuju
Ahoj, znat se muzeme z jednoho setkani v hospode Tovarna u Synkace a uz je to davno ) OPravdu te vidim porad, ted na dve carky. Coz je zajimave, protoze blizsi nody nevidim (Pegas, Heaven6). Moje presna adresa je Bartoskova 4. Co vic potrebuju? Dekuji moc za ochotu.
Ahoj, pote, co se uzivatel "zde" odstehoval (asi dva roky), tak se zrusil i AP v Sekaninove 26 kvuli rekonstrukci strechy a pudnim bytum, ktere se tam stavely. Poradite mi prosim nekdo, zda mam moznost se dostat na nejaky jiny AP? Problem je, ze jsem v 1. patre a na strechu se nedostanu. Vidim jen ulici, park a maximalne jeste folimanku.