CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Praha 10 > Strašnice, Malešice
« 262728293031323334353637
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
vlasTIIK
Junior Member

Node VlasTIIK - Solidarita Příspěvek č. 497 

Zdravim vespolek, chtel bych nahlasit, ze co nejdrive se objevim jako dalsi klient v oblasti STRASNICE - SOLIDARITA.

HW je Ovis WL-1120AP v rezimu klient, stav je nasledujici:
Az k Ovisovi je vse funkcni, akorat mi zatim nejede zadnej klient za nim ;-) Ale doufam, ze se mi povede prekonat pocatecni potize s nastavenim.

Nasmerovano mam na AP DANNY, signal to tvrdi nejcasteji mezi 26-45.

Trochu mi to nastavovani komplikuje fakt, ze AP DANNY uz neni v node monitoru, a tudiz se ani nemuzu dohadovat, jake nastaveni asi ma moje AP, kdyz ma zapnuteho DHCP klienta...

Kdyby bylo treba, dal by se casem muj node upgradovat na AP.

Cau!

VlasTIIK

Old Post 09.09.2004 v 09:26
vlasTIIK je offline   Click Here to See the Profile for vlasTIIK   Find more posts by vlasTIIK   Click here to Send vlasTIIK a Private Message     Visit vlasTIIK's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hnovakova
Newbie

Jetelova a Wifi Příspěvek č. 498 

Zdravim vsechny,
planuji koupi noveho pocitace s WiFi kartou a proto se chci zeptat jako uplny novacek v oboru WiFi na moznost pripojeni na Praze 10 - konkretne ulice Jetelova. Byl bych velice rad, kdyby se mi nekdo z teto lokality mohl ozval a poreferoval o mistnich podminkach ...

Predem diky

Old Post 10.09.2004 v 10:22
hnovakova je offline   Click Here to See the Profile for hnovakova   Find more posts by hnovakova   Click here to Send hnovakova a Private Message   Click Here to Email hnovakova     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JiMo
Newbie

Re: Jetelova a Wifi Příspěvek č. 499 

JiMo
JiMo@sandbox.cz
http://jimo.hyperlink.cz

Old Post 10.09.2004 v 17:50
JiMo je offline   Click Here to See the Profile for JiMo   Find more posts by JiMo   Click here to Send JiMo a Private Message   Click Here to Email JiMo   Visit JiMo's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Quanti
Newbie

Re: Node VlasTIIK - Solidarita Příspěvek č. 500 

Old Post 15.09.2004 v 11:30
Quanti je offline   Click Here to See the Profile for Quanti   Find more posts by Quanti   Click here to Send Quanti a Private Message   Click Here to Email Quanti   Visit Quanti's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vlasTIIK
Junior Member

Re: Re: Node VlasTIIK - Solidarita Příspěvek č. 501 

VlasTIIK

Old Post 30.09.2004 v 10:51
vlasTIIK je offline   Click Here to See the Profile for vlasTIIK   Find more posts by vlasTIIK   Click here to Send vlasTIIK a Private Message     Visit vlasTIIK's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
radon
Newbie

Příspěvek č. 502 

Old Post 30.09.2004 v 11:24
radon je offline   Click Here to See the Profile for radon   Find more posts by radon   Click here to Send radon a Private Message   Click Here to Email radon   Visit radon's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dzus
Member

Re: Re: Re: Node VlasTIIK - Solidarita Příspěvek č. 503 

Dzus - Spojovaci.Net (Strasnice)

Old Post 30.09.2004 v 20:00
Dzus je offline   Click Here to See the Profile for Dzus   Find more posts by Dzus   Click here to Send Dzus a Private Message   Click Here to Email Dzus   Visit Dzus's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dodo
Senior Member

Příspěvek č. 504 

Dnes jsem zprovoznil všesměrovku na heaven3. Ulice je Vykáňská 2, v podstatě je to ten rohový dům na černokostelecké přímo u zastávky tramvaje Nové Strašnice. Mělo by to snad fungovat :-)

float like a butterfly, sting like a bee

Old Post 15.10.2004 v 21:23
dodo je offline   Click Here to See the Profile for dodo   Find more posts by dodo   Click here to Send dodo a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
filipo
Newbie

Příspěvek č. 505 

cau
chtel jsem se zeptat jestli by bylo mozny se pripojit kdyz bydlim v ulici gutova 17,coz je tam jak je cervenej trpaslik ta hospoda.jo a jeste by me zajimalo jaky jsou poizovaci naklady.diky moc filip

Old Post 21.10.2004 v 00:47
filipo je offline   Click Here to See the Profile for filipo   Find more posts by filipo   Click here to Send filipo a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dzus
Member

Příspěvek č. 506 

Old Post 21.10.2004 v 21:47
Dzus je offline   Click Here to See the Profile for Dzus   Find more posts by Dzus   Click here to Send Dzus a Private Message   Click Here to Email Dzus   Visit Dzus's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mr.bug
Newbie

připojení - Nučická Příspěvek č. 507 

Ahoj,

chci se zeptat na možnost připojení na adrese Nučická 21; nejbližší AP je podle mapy Dzus, naproti v baráku je připojenej DarXide. Budu se snažit co nejdřív udělat nějaký fotky ze střechy.

Mr.Bug

Old Post 22.10.2004 v 21:33
mr.bug je offline   Click Here to See the Profile for mr.bug   Find more posts by mr.bug   Click here to Send mr.bug a Private Message   Click Here to Email mr.bug     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dzus
Member

Re: připojení - Nučická Příspěvek č. 508 

Old Post 22.10.2004 v 22:35
mr.bug
Newbie

Příspěvek č. 509 

Jo jo, souhlas, asi by to bylo lepší přes jaguára! Měl bych na něj mít snad i přímej výhled z okna - samozřejmě ale asi ze střechy to bude lepší...

Old Post 23.10.2004 v 09:44
mr.bug je offline   Click Here to See the Profile for mr.bug   Find more posts by mr.bug   Click here to Send mr.bug a Private Message   Click Here to Email mr.bug     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
antonin
Newbie

Podpora svobodného softu v Senátu Příspěvek č. 510 

Old Post 31.10.2004 v 10:28
antonin je offline   Click Here to See the Profile for antonin   Find more posts by antonin   Click here to Send antonin a Private Message   Click Here to Email antonin   Visit antonin's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hintzu
Newbie

Smile Příspěvek č. 511 

Old Post 02.11.2004 v 10:43
hintzu je offline   Click Here to See the Profile for hintzu   Find more posts by hintzu   Click here to Send hintzu a Private Message   Click Here to Email hintzu     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Malesice
Newbie

Nový AP v Praze 10 Malešice Příspěvek č. 512 

Zdravím všechny!
Po několika měsících studií jsem rozjel AP (Minitar MNWAPB-1).Těžko hodnotit,zda jsem tady vůbec správně,ale snad jo.Cílem totiž bylo,sdílet UPC...Takže je v Tuchorazský 11,všesměrovou anténu mám na balkoně v 5.patře a vodorovně (pokrývám tedy jen náš panelák asi...).Celý to jede na 13 kanále, W98,WinRoutePro,Switch,atd...Zahlédl jsem na chvíli někoho na Skalce,ale to není teď důležitý.Nejsem si jist,zda umím nějak pomoci Vaší síti.Docela rád bych,ale mám on-line Inet a kvůli tomu to všechno vzniklo (dělíme se o platby...).Ne,že bych byl harpagon,ale něco mě to stojí a nevím jak třeba pomoci při přenosu signálu přes mě.Četl jsem tu hodně působivou diskusi na téma volný Inet...No,můj názor už asi tušíte,že...Nic méně mám samozřejmě spoustu dotazů,žádné zkušenosti, a tak jsem se rozhodl k registraci SEM a k tomuto příspěvku.
Teď řeším, jak zjistit kolik kdo sosá na síti dat(nejen WiFi,ale i UTP).Nevěděl by jste někdo?Samozřejmě přivítám každou radu, pomoc, ale i výtku, že tu nemám co dělat...Díky Michal.

Old Post 13.11.2004 v 10:18
Malesice je offline   Click Here to See the Profile for Malesice   Find more posts by Malesice   Click here to Send Malesice a Private Message   Click Here to Email Malesice     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:09.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
« 262728293031323334353637  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás