Zajímalo by mě pokud použiju 2 compexy např. na frekvenci 5,8Ghz a nastavím vyzářený výkon např 3db (neberu v potaz ztrátu na kabelech), použiju antény PAN11 co mají v I4 na kterých je zezadu napsáno že vyhovují k používání v ČR, můžu tenhle spoj legálně používat v ČR? Jednoduchá otázka na kterou bych rád dostal jednoduchou odpověď.
Takže sečteno podtrženo: Z hlediska maximálního vyzářeného výkonu je to v podstatě možné a pokud bych nepřekročil výkon 14 db (anténa + AP - ztráty na kabelech) tak by to šlo.
Problém bude jestli jsem to dobře pochopil, s tím že pokud by došlo k měření a zjistilo by se co používám z anténu bylo by to možné klasifikovat jako nelegální vysílání.
taky si myslím že to nejde jen tak jednoduše, myslím že pokud by někdo z čtu viděl ty antény co uvádíte určitě by mu to došlo. Mě jde spíš o to legální řešení, pokud by se to dalo otestovat a nechat schválit tak by to bylo ok, ne?
Jak daleko se s těma 14db dá dostat řekněme v optimálních podmínkách? Potřeboval bych to na 2km a vím určitě že tam žádná jiná 5ghz sí? nikde v dosahu není
Na dannyho nereaguji, je to vul, ale obecne v tom prohlaseni se pise, jak se doslo k vysledkum, tem co se ozvali poradim jak to napsat.
Je to vojebavka, ale legalni, na jejimz zaklade se uz prodalo desetitisice kusu zarizeni.