Tak na tobe CTU nic nenajde a odjede s neporizenou.
-=RYS=-
PS: Kdyz ti nekdo rika, ze povoleno je na 2.4GHz 20dB, tak
lze, povoleno je -20dBW/MHz a na 5.4GHz 50mW/1MHz nikoliv 30dB. Jeste ze na pasmu 5.8GHz neni vykonova hustota.
ja ten radar sleduju cca 2 roky a podobny jevy se tam obcas objevujou, ale ne tak jako tehle, vetsinou je to kratkodoba zalezitost ktera se projevi bud malym nebo sirokym pruhem maximalne na jednom frejmu pokud je to dyl tak je znat ze kazdej frejm je jinak deformovanej.
prazim na kanalu 100 s 26dbi sejtem smerem na brdy cca 140km a jeste se nic na radaru neobjevilo
taky sem omrknul radary okolnich zemi (poslko,nemecko) ktery snimaj i oblast kolem plzne a ty sou v pohode bez tyhle vady, takze dosti mozne ze chyba je nekde na strane CHMI nebo jim na brdy nekdo otocil njk specialitku
mno to ne. atheros 17db+26db antena + TPC . ale taky uz je to vypnuty, jen sem delal pokus jestli to ten radar zarusi nebo ne a ono opravdu ne ani ten polskej kterej je odsud cca 70km na to nereaguje ! si to klido zkuste sami radar snima kazdou pulhodku
mno hele me by spis v danej okamzik spis zajimalo jak by si to chtel zjistit , ze jsem to mel pusteny 5 minut (a jeste k tomu kdyz to zarizeni funkci na detekci radaru ma) , kdyz tady tu zavadu hledaj uz nekolikatej den a ja si myslim ze kdybychom vsichni pouzivali neco nevhodnyho tak se to na tom radaru projevilo mnohem driv ))