Vazeni, dovoluji si Vas pozvat na tradicni letni VseCZF sraz a zaroven Vas pozadam o vyber terminu hlasovanim. Zustanu verny terminu okolo zacatku prazdnin a davam na výběr tyto víkendy
Takže mám tomu rozumět tak, že se opět nic nezmění a opět to bude ve zkouškovém období, vyhovuje mi ten poslední termín. No nic prostě tam nebudu a nebude tam zřejmě dost dalších studentů, ale to je už můj (náš, váš, jejich) problém.
Presne tak, stay d, myslim ze za tech par let uz dost lidi v CZF stacilo dostudovat a nezanedbatelna cast je jich uz taky dlouho v pracovnim procesu. Jak zacnou pradniny, tak se lidi rozprchnou po svete a verim ze by jich v pozdejsim vikendu prijelo jeste min.... Kazdopadne to neni mysleno jako diskriminace vysokoskolaku....
Jestli není v kempu Višňová problem veřejná hudební produkce, tak bych si letos dovolil konkurovat Símově podvečerní folkové kytarové táborákové produkci, a přijel s celou kapelou (hráli bychom jenom na bedničky, žádný kilowatty...) ... :-) asi někdy odpoledne, u vody... večer bychom lidi už neotravovali. A asi jenom tak 40 minut. Ale musel by se někdo v tom kempu zeptat, jestli to není problém :-)
(abychom tam nevypadali jako úplný suchaři, který pruděj lidi v hospůdce u vody nějakejma debatama o trapných smlouvách, apod... i když já tu tehdejší Deuovu "peeringovou smlouvu" doteď mám doma, a od něj podepsanou...
Co se termínu týče, tak si dovoluju navrhnout, aby se to nepřekrývalo s filmovým festivalem v Karlových Varech :-) (spíše konec června, AFAIK). Zase na druhou stranu, kdybych tam NEJEL s kapelou, tak pak můžu pokračovat s domečkem na kolečkách z toho kempu přímo na filmový fes?ák....