pokud vim, resi se tam nejaky problem s HW (zjistim detaily)
PS: nebylo by od veci zanaset alespon vlastni bod do mapy czfree... zbezne podle popisu soudim, ze bys mohl chytat i jine body v okoli... ale tezko navrhovat reseni, kdyz ani bod v mape neni.
jj díky.. na mapu se přidám ihned jak budu stíhat, ale bude to co nejdřív... a občas tym chytnu ještě styx.sz, ale ten má u mě tak slabej signál že se ihned ztratí, tkaže jsem byl odkázán pouze na habrovou...
bydlím ve Voděradské 11 ve stejném baráku jako je NODE
Grex, chtěla bych se také připojit jako Grex k Tvému nodu, tak Tě zkouším kontaktovat touto cestou. Psala jsem Ti i mail. Docela nutně bych potřebovala internet. Děkuju moc za Tvou odpověď. Hanka
P.S. Do mapy nodu jsem zanesla i svoji polohu, která je, jak říkám, ve stejném baráku jako je client Grex, který je k Tobě asi také připojený. Muj node ma name hanka.karova
hehe. Taky dobrý. Takže, kdybych použila menší anténu, je dost pravděpodobné, že se stejně nic nechytí. Proto je lepší mít většní anténu někde na fasádě, kde už mám daleko větší šanci, správně? Bydlím v rodiném domku v druhém patře. Takže s tou fasádou by byl problém, pokud bych tedy si nechtěla skočit bungee bez lana.