to cipis noo ja poslal supem spatky ovise 5000 a uz jej nechci nikdy videt a pujcil jsem si cpx WP 54 AG (tedy zitra prijde) .... chtel jsem si pujcit jeste trendnet ale prodejce co me pujcuje me rekl ze to je zbytecne ... ze ma 40% reklamaci a ze jej prestava prodavat, takze pokud bude cpx wp 54 ag chodit dobre ... je to asi jedina moznost na "levnou" 5g trasu ...
- development
- freenet, education
Wl-5000 je po HW strance celkem v pohode, ale jako jiz tradicne kulha straslive FW. Do verze AP 1.09e01 a Client 1.04e01 byl temer nepouzitelny. Ostatne jako vsechny bazmeky na kerych neni neco sofistikovaneho ja MK, STAR-OS... Bohuzel se ukazuje, ze je to vseobecny problem. Na siti pouzivame na klienty ve 2,4 WL-5460 a
az nyni, kdy na ne nahravame APLite (nyni jiz s ukazatelem RSSI) spim klidnejc Takze se moc tesim na APPro pro WL5000 jez ma byt do produkcniho prostredi v zari tohoto roku. Dokonce slibuji display pro snadne zamereni, tak uz se tesim.
Jinak bohuzel CPX sem v 5Ghz nemel, ale konkurence na nich ma postavenou celou sit a celkem jim to slape. Ja zase davam prednost OVS a taktez sem spokojen.
dobra mozna byl problem ve FW mel sem tam 1.08 ale asi tak mam doma jiz ozkousene prostredi pro test a vim jak se spoje chovaji, jsou to presne dve mista proti sobe s 2ks panelova stena ... je to predpotopni testovani ale je ucinne, vim ze kdyz to tady jede vzdy to jede na strese ... jeste se me za cela leta nestalo ze bych se mylil ... takze test povazuji za dobry ... co se ovise tyka .. choval se tam jako totalni trotl ... bez pendreku se ani nespojil a s pendreky tak tak ... ale prenosovka skoro nula a 1500 pingy kulhaly ... pozkousel bych to dele ale vzhledem k tomu ze tam od kud jsem to mel pujcene podminovali navraceni tech kusu abych si mohl pujcit kusy jine ... tak jsem to zabalil a poslal ... nicmene celkovy dojem je takovy, ze je to stejny shit jako airca8 s kterym jsem jiz pred casem mel zkusenosti a ne moc dobre ...
- development
- freenet, education
takze rozbaleno, nahran 1.45B714, sehrano proti sobe do PtP a svete div se hned se to spojilo ... v mem testovacim prostredi jede stabilne link i s jednim pendrekem a na druhe strane bez anteny (ping maly 3ms, ping 1500 15ms) ... kdyz dam oba pendreky zlepsi se ping na 4ms pri 1500 ... link se zda byt stabilni ... ted do nej pustim nejakou linku a zacnu to testit ... pokud bude vse ok zitra to jde na strechu.
- development
- freenet, education