Ja obvykle pouzivam pasivni poecka a kdyz je delsi vzdalenost, tak naddimenzuju zdroj. I s vetsim zdrojem a pasivnim poe te to vyjde na pul co aktivni poecko.... a dost casto je to spolehlivejsi.
Se standartnim zdrojem mam pasivni napajeni u WRT-311 vyzkousene na 11 metru. Delsi vzdalenosti jsem nemel potrebu zkouset, ale umerne navyseni napeti tuto vzdalenost prodlouzi.
S tím navyšováním napětí opatrně, filtrační kondenzátor na vstupu je obvykle na 16 v lepším případě na 25V. Jinak step - down měnič co se v těhle AP používá má max. vstupní napětí taky kolem 25V.
Já jsem zapojoval před měsícem pasiv na 57metru.Myslel jsem že budu muset použít 12v trafo ale s orig 9v to běží scela v pohodě,použil jsem
UTPčko za 5 kč.testovano na AP WL1302 a ALFA AP,POE pasivi kupuji od discomp.cz
Takze novy FW po domluve je uz ke stazeni na webu straightcoru. Jeslti ma opraven DHCP server nevim, ale mel by udajne byt. Budu testovat hned jak se me dostane pod ruky.
S tim poe si delate kozy ??? Pasivni poe vas vijde max na 30 kc, staci to trochu umet s pajkou a vedet jak na to . Mimochodem to pseudo dhcp co je f tom FW se mi nejako nezda :( nejak se mi nepodatrilo ho rozjet na vic jak 20 ipcek ze by nejaky omezeni v Masce ?????
jo POE jde s pajkou, ale tezko to nekomu takto mozes udelat... Straightcore prohlasil ze BUG s DHCP neni vlastne BUG, ale ze to dela client u windows.. neni co dodat, snad jen ze BUG pretrvava stale. Nezkousel sem FW z WRT-311 i kdyz by to melo byt to samy.