CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Strojovna > zkušenosti StraightCore WRT-312
« 45678910111213141516 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
Axeli_Machal
Newbie

Registrován: 22.02.2007
Příspěvků: 17

Re: Re: Re: re Příspěvek č. 145 

Old Post 25.04.2007 v 13:34
Axeli_Machal je offline   Click Here to See the Profile for Axeli_Machal   Find more posts by Axeli_Machal   Click here to Send Axeli_Machal a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sukvoj
Newbie

Registrován: 18.03.2007
Příspěvků: 8

Re: Re: Re: re Příspěvek č. 146 

Old Post 26.04.2007 v 17:38
Sukvoj je offline   Click Here to See the Profile for Sukvoj   Find more posts by Sukvoj   Click here to Send Sukvoj a Private Message     Visit Sukvoj's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
eXXOn
Newbie

Registrován: 30.08.2003
Příspěvků: 3

SC 312 jako b+g AP Příspěvek č. 147 

Nestalo se nekomu pri provozu StraightCore WRT 312 jako AP v kombinovanem provozu b+g, ze se WLAN "ucpal"? Mam v siti 2 tyhle zarizeni a vypada to, ze proti NTB s Centrinem (2 kusy), tj. Intel PROSet 2200BG mi dochazi k nejaky kolizi coz se projevuje uplnym zatuhnutim spojeni. Jenom WL rozhrani, ping prochazi kamkoli uvnitr site i ven bez problemu jakoby nic, ale HTTP, FTP a ostatni nelezou. Po prepnuti do cisteho b nebo g provozu je po problemu a vse jede jak ma.

Old Post 26.06.2007 v 19:08
eXXOn je offline   Click Here to See the Profile for eXXOn   Find more posts by eXXOn   Click here to Send eXXOn a Private Message   Click Here to Email eXXOn     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
honzamar
Newbie

Registrován: 15.12.2006
Příspěvků: 96

Re: SC 312 jako b+g AP Příspěvek č. 148 

Old Post 26.06.2007 v 19:54
honzamar je offline   Click Here to See the Profile for honzamar   Find more posts by honzamar   Click here to Send honzamar a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fvs
Newbie

Registrován: 07.07.2007
Příspěvků: 4

Krátkodobé výpadky signálu u všech sítí Příspěvek č. 149 

U 312 mi krátkodobě vypadává signál. Jede třeba 1000 sekund a pak na cca 2 sek vypadnou všechny sítě v dosahu (normálně jich tu mám cca 6). A pak zase jede. Ty výpadky jsou nepravidelný. Někdy se opakují po pár vteřinách, jindy zas třeba až za půl hodiny. Myslím že anténa a koax jsou v OK (zkoušel jsem wifi kartu do pc). Nemáte s tím někdo zkušenost?

Old Post 07.07.2007 v 20:54
fvs je offline   Click Here to See the Profile for fvs   Find more posts by fvs   Click here to Send fvs a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
honzamar
Newbie

Registrován: 15.12.2006
Příspěvků: 96

Re: Krátkodobé výpadky signálu u všech sítí Příspěvek č. 150 

Old Post 08.07.2007 v 10:34
honzamar je offline   Click Here to See the Profile for honzamar   Find more posts by honzamar   Click here to Send honzamar a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fvs
Newbie

Registrován: 07.07.2007
Příspěvků: 4

Re: Re: Krátkodobé výpadky signálu u všech sítí Příspěvek č. 151 

Old Post 08.07.2007 v 11:25
fvs je offline   Click Here to See the Profile for fvs   Find more posts by fvs   Click here to Send fvs a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
honzamar
Newbie

Registrován: 15.12.2006
Příspěvků: 96

Re: Re: Re: Krátkodobé výpadky signálu u všech sítí Příspěvek č. 152 

Old Post 08.07.2007 v 15:04
honzamar je offline   Click Here to See the Profile for honzamar   Find more posts by honzamar   Click here to Send honzamar a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fvs
Newbie

Registrován: 07.07.2007
Příspěvků: 4

Angry Příspěvek č. 153 

Už to možná mám, ono se to přehřívá Když ho vypnu a nechám vychladnout, tak mi najde zhruba 16 sítí. Když běží, tak se zredukují na nejsilnějších 4-5. Takže jsem rozdělal krabičku a zkusil jsem, jak běží jenom deska a zdá se, že v pohodě.
Nemáte někdo podobnou zkušenost??? A nezkoušeli jste nějaký chlazení?

Old Post 08.07.2007 v 16:10
fvs je offline   Click Here to See the Profile for fvs   Find more posts by fvs   Click here to Send fvs a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
petr_bear
Senior Member

Registrován: 07.12.2003
Příspěvků: 674

Příspěvek č. 154 

__________________

S.k.y.p.e.: medapeta77

Old Post 08.07.2007 v 16:51
petr_bear je offline   Click Here to See the Profile for petr_bear   Find more posts by petr_bear   Click here to Send petr_bear a Private Message     Visit petr_bear's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fvs
Newbie

Registrován: 07.07.2007
Příspěvků: 4

Příspěvek č. 155 

A co bys tedy doporučil?

Old Post 08.07.2007 v 17:19
fvs je offline   Click Here to See the Profile for fvs   Find more posts by fvs   Click here to Send fvs a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
petr_bear
Senior Member

Registrován: 07.12.2003
Příspěvků: 674

Příspěvek č. 156 

__________________

S.k.y.p.e.: medapeta77

Old Post 08.07.2007 v 19:06
petr_bear je offline   Click Here to See the Profile for petr_bear   Find more posts by petr_bear   Click here to Send petr_bear a Private Message     Visit petr_bear's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
honzamar
Newbie

Registrován: 15.12.2006
Příspěvků: 96

Exclamation Příspěvek č. 157 

Old Post 08.07.2007 v 19:55
honzamar je offline   Click Here to See the Profile for honzamar   Find more posts by honzamar   Click here to Send honzamar a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
petr_bear
Senior Member

Registrován: 07.12.2003
Příspěvků: 674

Příspěvek č. 158 

__________________

S.k.y.p.e.: medapeta77

Old Post 08.07.2007 v 21:56
petr_bear je offline   Click Here to See the Profile for petr_bear   Find more posts by petr_bear   Click here to Send petr_bear a Private Message     Visit petr_bear's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Raven-il
Senior Member

Registrován: 26.04.2004
Příspěvků: 1199

Příspěvek č. 159 

__________________

Jen 700wattů ....... a měsíc je blízko

Old Post 08.07.2007 v 22:01
Raven-il je offline   Click Here to See the Profile for Raven-il   Find more posts by Raven-il   Click here to Send Raven-il a Private Message   Click Here to Email Raven-il   Visit Raven-il's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
honzamar
Newbie

Registrován: 15.12.2006
Příspěvků: 96

Příspěvek č. 160 

Old Post 08.07.2007 v 22:08
honzamar je offline   Click Here to See the Profile for honzamar   Find more posts by honzamar   Click here to Send honzamar a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:31.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
« 45678910111213141516 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz