Asi jsem se spatne vymacknul. K cemu slouzi a jak funguje AP WDS je me jasne ale nechapu k cemu slouzi Station WDS? Domnivam se (nezkousel jsem to), ze k AP WDS se muze pripojit "kazdy" klient nebo jen klient WDS? Nebo klient WDS dale siri signal a umoznuje pripojeni na sebe? Dik.
nesetkal se nekdo s tím že se na ubnt neda dostat ale dotičnému internet funguje a ubnt ani neodpovídá na pingy není v ubnt nejaká funkce co tohle spusobuje na ubnt je rezim router na druhé straně je ap mikrotik s cm9 ale dělá mi to jen u pár lidí
Co jste cekali? Treba i v Nkovejch Compexech je FW jak z oka vypadlej Bulletímu FW. IMHO Asijci pochopili ze nic lepsiho nez v USA vyvinuty integrovany outdoor jednotky nevymyslej a tak jim to aspon svejma distribucnima kanalama pomahaj prodat. Asijci dokazou (zatim) jen sekat PCBcka s chipama, ale tenhle koncept je vymyslenej bilou hlavou nekde v Silicon Valley a je to znat.....
ved ja som nenapisal nikde ze to bezi na linuxe , len ze na com je to postavene (tj hardware ..a ramka / flashka by mohla byt tiez rovnaka).. tj niekto sikovny by mohol nahradit bootloader za redboot a flashnut tam napr (cisto teoreticky) airos ;-)