lukie: No, navrhnul jsem to po zkusenosti zorganizovat nejaky slez kdesi v jine diskusi, ale na druhe strane - muzem to zkusit primo tady.
ALL: Takze - za sebe navrhuji pristi ctvrtek (driv nemuzu...:-( ), jako misto necham teda toho Svejka (na rohu Prubezne a Pitkovicke - na padesatem Svejka neznam...)
Hele mám takovej malej problémek.. poradíte mi někdo pls? Z mého baráku vidím bezvadně na Keisse - 94 metrů vzdálenost. Ale. Problém je v tom, že to okno, z kterého je na něj vidět je v pokoji mé máti. Já mám pokoj na druhé straně baráku... Jak to udělat, abych měl poč. normálně u mne v pokoji a přijímal signál z druhé strany bytu???
Lukie: O utlumu ti ted bohuzel z hlavy nepovim, a nechci placat nesmysly. Jinak antena z plechovky se dela docela jednoduse, nekde tady ve foru behaji navody a odkazy na stranky o vyrobe anten, takze hledej tam. Utlum je hadam asi 0.3 dB na metr kabelu, nevim, kolik bys potreboval, ale predpokladam, ze pri 10 - 15 metrech se to da vzhledem k vasi vzajemne vzdalenosti prezit . No, doufam tedy
U Švejka . to je bejvalej Start - mam pocit.
Nebo urcite nekde kousicek odtud.
Ve ctvrtek muzu...
----
potrebuju vysvetlit, jak to vlastne funguje - co mam delat, kde poridit antenu, na koho se napojit atd. atd. - dohromady nic o tom nevim
(doufam ze nekdo jo)