oddelil sem user online interesant a AP online
ap interesant nebudou pac je to zbytecny
takze 3 stavy nodes
kdo by chtel updatnout stav necht se ozve
jinak to bude porad offline vsecko.
porad je mne difny, ze MRxx111 neva ze jeho node je offline !.
dohaje
Jenik: zrovna trestidlo mne vyzpovidalo nejakymi zakladnimi otazkami ohledne pripojeni,
mohl bych z tohu udelat FAQ, vidim to tak na tento vikend, do te doby busy.
Trestidlo: Nabidka Peretu nam v porovnani s konkurenci nevyhovovala. To, co nabizeji, nam jednoduse nestaci, i kdyz je to levne.
Jsem připojen. Nic víc. Pokud budete prohledávat mé sdílené prostředky, pak určitě budete muset být přihlášeni na uživatele Netuser psw kolovrat. Též anonymní ftp. Zdravím a pozdravuji
Lidi prosím, napište jestli je nějaká šance dostříknout z Buštěhradu na Kročehlavy. Nebo se prosím někdo nabídněte, že zapůjčíte anténu a já bych si projel spektrákem výhled ze své střechy.
Šanci podle mne máš slušnou (soudím podle údajných realizovaných spojů).
Problém je v tom, že Tvým směrem zrovna nikdo nevysílá. Asi by bylo ideální dohodnout dvoubodovej spoj a k tomu AP na pokrytí Buštěhradu.
Někdo tady psal o přístupu na sila, asi jsi to nebyl Ty, teď jsem línej to zpětně hledat. Domluvte se společně.
Teoretická šance je odebírat to od Cooka, když to dodělá a když ti tam dá směrovku. Druhá možnost je ještě někdo bližší, jako Waskko, ale ten je o něco níž a podmínky mít (podle mne) lepší nebude.
Pokud ověřím spojení na Kladno, tak si představuji AP (zaujal mne Edimax 7205AP, ale rád si nechám až to bude aktuální poradit), na který se připojím přes RJ45 a ze střechy vidím skoro celý Buštěhrad (jediný dům hned vedle nás je vyšší, ale ten mi zakrývá jen výhled na stadión a na některé rozestavěné domy). Také by byl zajímavý bod v Poldovce, kterou tady taky před okny mám (bohužel).
No vidis, aspon uz o tobe neco vime. Jsi na pojenej na Mrx111, ale konektivitu mas moji. Aspon zjkistime, kolik unese useru.
To Jetson: bylo by dobre sehnat par lidicek v Bustehrade, aby se smerovka na vas vyplatila. Pokus se zkontaktovat Mrx111 nebo Cooka, myslim ze se do toho pujde, az bude konekt. od Radiokomunikaci.
Když jsem to tady celé před týdnem pročítal, tak jsem minimálně 2 příspěvky z Buštěhradu zahlédl. Doufám, že sem občas dotyční zabloudí a ozvou se. Bohužel jsem v Buštěhradu koupil byt loni a pro samou rekonstrukci zatím nebyl čas se porozhlédnout a seznámit.