Čtyřpatrový dům s budníkem, zhruba uprostřed ulice Koněvova sklánějící se od Žižkova k Malešicím.
Viditelnost: část Žižkova od vysílače směrem ven z centra, Prosek, Vysočany, Černý Most, Hloubětín, Malešice, Štěrboholy, Hrdlořezy, Chodov, Háje.
Prioritní bod, který potřebujeme nutně propojit se základním bodem CZFree na Andělu, takže investujeme i do hardware na dalším přípojném bodu na skoku na Anděl. Použijeme WaveLan Orinoco, případně Ronja/Rangelan2.
Sla by z toho baraku udelat krizovatka Kbelska (prumyslova)/podebradska?
Asi nejhnusnejsi krizovatka v Hloubetine.
V pripade, ze ne, zkus prosim napsat, kterou cast hloubetina vidis, jestli tam nekoho neznam.
Thanx.
Na krizovatku Konevova/Ceskobrodska/Spojovaci je to ode mne 2600m +-5% (pokud nekeca mapa) a navic vzhledem k prostoram mezi (rybnik, Rokytka, zelen => mlha) to bude asi znamenat mikrovlnu a tipuji, ze nejake horsi, lec jiz smerove, anteny. Nicmene s mikrovlnou nemam zadne zkusenosti, takze by bylo lepsi, abys to posoudil ty.
Ve čtvrtek přijde ke Kašpárkům i další člověk, co je nedaleko od tvé lokace v Hloubětíně, takže vše dořešíme tam. S mikrovlnnou počítám, je to dost daleko a navíc na Žižkově je to zarušený až fuj, směrovky to tedy bude učitě chtít, alespoň na tvé straně.
zajímalo by mě připojení v Hrdlořezech, bohužel sem uplně v ďolíku, když sjedeš ze spojovací dolu do údolí - ulice Pod Smetankou, v ohybu Rokytky...:
na CZFree.net jsem dneska poprvý, takže ještě moc nerozumim, jak to funguje, ale pokud by bylo možná se nějakym způsobem připojit, jsem ochotnej do toho investovat...
mam jednoho kamose na jarove, bydli v 11 patre jednoho vyskoveho panelaku. ulice je to tusim pod lipami
nekdo kdo bydli smerem od nej na vychod a nevidi na centrum by ho mohl vyuzit jako hop - ale nevim jak je na tom s financovanim, jestli by si mohl dovolit zaplatit cenu sitovky i s antenama hned...
On plati za modem mesicne docela dost, takze kdyby mel pristup na inet pres freenet, tak by si mohl usetrene penizky investovat do mikrovlny. Nasmeruju ho sem.
fajn, já platim tak kolem dvou litrů, tzn za půl roku bych to měl zpátky, jsme tu teď 3 rodinné domky a další 4 se staví..., myslim že by se s nima dalo dohodnout...