V ty mistnosti se musi svitit, topit, ten barak musi nekdo uklizet, ten workshop musel nekdo pripravit, vytelefonovat (kredit) atd. Komu se to nelibi, at to uskutecni u sebe v obyvaku. 200Kc je uplna sranda (pro studenty asi ne, ale neni to neprekonatelny). Ja jsem si v roce 1996 zaplatil 4600,- Kc za kurz Pavla Satrapy o HTML. Tehdy jsem se pocitacema jeste nezivil, tak to bylo jenom proto, ze me naprosto fascinovala moznost vytvorit neco, na co se bude moct podivat kdokoliv odkudkoliv na svete. A to tenkrat jeste zdaleka nebyla samozrejmost. Jeste dodam, ze to tehdy byla vetsi cast me mesicni vyplaty.....
L.
BTW: Tak neserte boha, dve kila jsou, vzhledem k tomu co Vam to da uplny NIC ;-)
11.04.2003 v 15:01
Ilicz
11.04.2003 15:33
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()
Náhodou, kverulanti, za 200 Kč vše vysvětlit a nainstalovat je pohoda - nikdo vás do toho nenutí, klidně shánějte někoho, kdo vám ve svém volném čase vše udělá ... Já bych si tam šel zprovoznit router hned, ale bohužel časově v tento den nestíhám. Mám proto dotaz - šlo by to nafilmovat a udělat z toho MPEG, který by se zveřejnil (nemusíte platit za vytápění místnosti:-) a nebo v horším případě vypálil na CD s distribucí czfree Linuxu (tedy takovou, která bude použita na prezentaci) a CD za levný peníz prodávat?
(doufám, že jako zdárný tvůrce myšlenky dostanu jedno CD za odměnu )
12.04.2003 v 23:45
chvatal
13.04.2003 00:57
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()