Neboj se. Sigi pojede. Takovou dobu jsme to vydrzeli, ze par dnu uz nic neznamena. Sigi uz ma vsechen matros, vuli take. Ja se prave dival na mapu a nestacil se divit. Puntiku, jako hrachu. I ruzne barevne a po cele Praze. Akorat tech 13 kanalu me nejak zneklidnuje. Ja bejt radiovou vlnou, radsi do toho bordelu ani nevylezu z anteny.
All: tak vzhledem k tomu ze se pohybuju v oblasti strasnice malesice, tak mohu helpnout, mam notebooka a wifi kartu, takze na mereni v poho, zatim nemam antenu, ale bude....
Tak se mi dneska podarilo s moji MMDS antenou ze strechy pripojit
na CZFreeNet.b00 je to asi 12km sila signalu kolisa kolem 6 procent. Ale jede to. Na CZFreeNet.b00 (Praha13 Velka Ohrada)
Je pry jen vsesmerovka z RLA10) .
Blby je ze vysila na 4 kanale kde visilaji i dalsi dve AP.
J.
Cau Jimxxi, az na velkou ohradu??? Tak to ses teda frajer
U nas je to tedka pekne na ..... protoze nektery lidi v samosprave se sekli a postavili si hlavu. Takze na ne pujdu v tydnu udelat bububu s telekominakcnim zakonem, snad je to trochu primeje k tomu, aby se zacali chovat rozumne. Zrejme je to klasickej problem, ze je treba mit se na co vymluvit pro pripad ze by se neco stalo, tak chtej ty lidi bejt z obliga, aby to nebylo na ne .
Zdravim,
po ruznych nekolikamesicnich zmatcich takze se behem nasledujicich tydnu prestehuju do Strasnic (Stechovicka ul.). V mape zaneseno zatim jako node Danny2; az to nekdo opravi bude to Danny (ten tam ted je, ale je to v miste puvodniho bydliste, ktery opoustim, proto jsem tam ani nic nerozjel). Predstava je minimalne zrealizovat propoj na CZf, nicmene bude-li zajem, pak se pustim i do AP, pripadne nekomu s AP pomuzu....
Vybrona zprava, duchodci u nas v dome zjisitili, ze nejlepsi, co muzou delat je sedet doma a prohlizet si stranky na internetu... pristi tyden je jeste schuze manejmniku, ale uz jsem na svoji stranu ziskal vsechny lidi, kteri utvari verejne mineni v dome, takze mi tam jenom zvednou ruku. Takze do dvou tejdnu muze vsechno zkusebne jet, jestlize sezenu lidi na vikendovou brigadu
Zdravim,
i ja mohu prispet dobrou zpravou: vcera vecer mi byla vyborem Spolecenstvi vlastniku schvalena zadost a proto mohu zacit stavet. Nebudu tak rychly jako Sigi, ale bude to.
Jak je to vlastne s primou konektivitou ven v oblasti? Je neco, nebo se spoleha jen na DEUovu gate..? Ma tam pobliz nekdo neco? Byl by zajem si poridit vlastni "dratek ven"? Mozna sem neco prehlidnul, ale radsi se ptam. Vzhledem k tomu, ze pobliz je barak Transgasu a na nem i POP TGnetu by nebyl zas takovej problem se pichnout tam.
Technicky detaily zatim neresim, bavil sem se o tom jen s obchodnikama v rovine ciste teoreticky...
Samozrejme by to nebylo zadarmo, muselo by se to pak nejak rozpocitat, sikovne rozdelit - ale v tom zas takovej problem nevidim. Tak se vyjadrete
jestli chcete inte tak jeslit tam nekde chytate MASTER_LINK, MASTER_LINK_2, SIT001 nebo SIT002 a nebo SIT01 tak to je primo na proseku resp to jde primo z proseku a je to hned na iGW...