Mimochodem, pokud se chces na tchore pripojit, musis mit nainstalovany DOD a hlavne musis do IP adresy serveru napsat i port, na tom jsem zkrachoval, nadaval jsem ze to nejede ale byl jsem blbej. Ja myslim ze tech nepropojenych "segmentu" moc neni, i vam to nekdy funguje, pamatuju se ze na Promethea jsem se dostal, jak je to ted nevim, jsem v praci. Mozna bude problem spis v nekom nez v necem. Treba ty IRC servery slinkovany jsou, takze nekudy mezi nama cesta vede. Ja treba obcas taham pres DC++ od nekoho z Podoli, ani nevim kde to je ale urcite nekde daleko. To my zase s netem mame problemy, vnitrni sit jede spolehliveji. Treba obcas hraju venku MOHAA, ale neda se to driv nez tak v 1 v noci, jinak je to nehratelny. Ted je nehratelny i ten DOD kvuli lossu.
Na tchori jsou dva porty? To IRC jsem zazil. Jak to ted par dni sleduju, tak DOD se chodi hrat tak mezi 22-23 hodinou, osazenstvo je vetsinou stejne, max 5 lidi (Sascha, Axel, Hawkey,jeste-nekdo, obcas jsem zahlidnul DarkArta coz je muj skoro soused). Kde se ty lidi fyzicky nachazeji, to absolutne netusim, ale vzdycky maji lepsi ping nez ja.