Zdarec nenasel jsem v tomto foru jediny odkyz ktery by jel s pripojnymi body v Ol - jsem z VelkeBystrice a chtel bych se pripojit jenze nevim kde jsou pripojne body :( jo jinak kartu mam Orinoco Silver WORLD a na antene se pracuje . Slo by nas do toho vice - potrebuji ale nejake specifikace. Diky a kdyztak mi odpiste na email - nevim kdy se tu zase zejvim
Vcera jsme s Tilikem otestovali prototyp anteny /viz prispevek Tilika/. Zjistil jsem ze zavislost zisku na presnosti tvaru paraboly a umisteni ohniska je docela velika. Vyrobil jsem tyto antenky dve. Prvni pridala +8dB (trochu mi ujela ruka), u druhe jsem dosahl +11dB pridaneho zisku (tato se mi docela povedla). Nejvetsi problem jsem mel s dodrzenim kolmosti rezu a sablony.
Dneska jsem se trochu zdrzel v praci procitajic freenet stranky. Tady (TC) bych to ostatne taky potreboval promerit. Byvam tu pres den a je sem cislo 585 423 737. Ted se vydavam domu, takze muzete-li nekdo, ozvete se mi prosim po 19:00 na 585 432 706.
jardo, myslis ze bys mohl vyrobit jeste nejaky to ucho pro me?? u klienta by se zvedl signal a rychlost - je to docela dulezity spojenicko. zatim ahojda
Zdarec,tak jsem po dovolene zpet :( Douby by mnel pro mne mit hotovu antenu, tak si ji zitra vyzvednu a muzu zacit testovat spojeni s JardaK.Teda jeste musim sehnat TNC konektor,jenz je na karte.Nevite nekdo o necem?