Velice mě mrzí, že se musím opět vrátít k telecomu,
ale neochota některých lidí udržovat sí? v provozu mě bohužel
k tomu donutila.
V trapu je několik tisíc za vybudování připojení a následně i již funkčního AP,
když si nejsem schopen stáhnout ani blbou poštu.
Již několik týdnu se nechávám chlácholit p.Sedlákem z i4 že bude líp, když mi prodává zařízení za několik tisíc a to nemám vůbec k internetové bráně daleko mezi mnou a bránou jsou prosím jen dvě AP to první i4-port a to druhé K2.
Takže pokud se nestane zázrak tak s tím definitivně končím k 17.listopadu.
A vše nabízím k prodeji s 50% slevou.
Už to doma nechci a o CZFREE nechci slyšet, za ty peníze co jsem do to vrazil, jsem mohl mít zaplacenou kabelovku minimálně na tři roky.
Trpelivost prinasi ovoce. Bohuzel ale nevim jak dlouho si trpel. Ale jsem si jist ze vsechny problemy jsou resitelne. Nevim proc jsi take kupoval rovnou AP. Mel sis nejdrive vyskouset vse jako koncovy bod a pote se pustit do neceho vetsiho. Jinak "za blbost se plati, a o to vice to potom mrzi" (tim te nechce napadat ale vzdy plati dvakrat mer jednou rez zvlast v CZFree)
Jinak ti preji abys to rozchodil
Mrknuliz na datum tve registrace, zbudovani kvalitniho spoje za mesic a pul? pres nekolik skoku, navic se vznikajici cloudem K2? Timhle stylem by se toho moc neudelalo :-)
A pokud ti jde jen o kvalitni (rozumnej spickovy) internet, obrat se jinam, mileradi ti pomohou.
Obávám se, že Maxinoha má v mnohém pravdu. CZFree je i po roce reálného boomu, alespoň tady v Praze, v první řadě o svatém nadšení (svatý = čistý ), v mnoha dalších řadách o nepřetržitém investování peněz a času a až v poslední řadě, s výpadky o radosti ze spojení.
Něco je špatně a já si myslím, že je to živelnost, která byla CZFree na bázi wi-fi vložena do vínku. To už se ale nezmění. Kromě nových nezávislých iGW's přinese (možná) řád a spolehlivost až pomalu nastupující CZ"Free"-Crusader. Ubude však nadšení , přibude komerce , celé to asi tak nějak kapitalisticky, s nalíčeným úsměvem zešediví .
Pojem CZFree chápu spíše jako sen, jako výzvu pro klopotné, never ending hledání třetí cesty. Jako mámivý sen o cool a free a současně efektivní spolupráci všech lidí s blízkými zájmy, ale různými možnostmi a schopnostmi. Ten bohužel prozatím žádná společnost nedokázala naplnit. A vo tom to je .
To je docela blby(nestahnout si postu):( Nejak jsem z tveho textu nepochopil,jest-li mas tu konektivitu od nekoho zaplacenou a nebo ses pripojenej na freeinet bod. Pokud to mas od nekoho zaplaceny,tak na nej pritlac a nebo si najdi nekoho jinyho(pokud je to mozny).Co se tyce free gateway tak na to bych predem zapomel(je to uz nejaky mesic,co jsem pochopil,ze inet zadarmo nebude )