Myslím, že infrastruktůra je mnohem větší než 1 milion, než jak nám bylo nedávno oznámeno. Jen DEU má na tom 1 milióně podíl přes 200.000,-
Problém je v tom, že obyčejnej APčkář nemá v dnešní době možnost cokoliv přidat do této infrastruktůry. Dokud mu někdo z administrátorů connected fóra nepřidá fórum do Local Networks.
Těchto administrátorů je celkem 13 (Deu, macros, simandl, carlos, netdave, fyzik, danny, frodo, yanek, onx, jhorky, Stayd, Lopo) a jsou to převážně lidi, kteří nemají mnoho volného času.
Asi by neškodilo, kdyby tuto činost prováděl třeba někdo jinej, někdo kdo není tak moc vytíženej jako oněch třináct lidí, a všem ostatním by bylo oznámeno kdo je tím oficiálně pověřenej.
Za sebe muzu rict, ze jsem pristupny tomu pridat dalsi soucasti do infrastruktury, pokud budu timto osloven.
Ja osobne to chapu tak, ze tuto spravu maji na starosti spravci jednotlivych cloudu a proto je potreba se obracet na ne. Je mozne ze jich treba dosud neni dost, ale verim ze je to resitelne.
Otazka rovnez zni - zkousel je nekdo kontaktovat s konkretnimi pozadavky, ci projevil nekdo dalsi zajem o administraci?
Mluvil jsem o tom s OTOu, který se v poslední době výborně stará o mapu, a ten mi říkal že na to nemá oprávnění.
Takže se domnívám, že oprávnění mají jen administrátoři connected fóra (Deu, macros, simandl, carlos, netdave, fyzik, danny, frodo, yanek, onx, jhorky, Stayd, Lopo)
Takže asi tak, dřív než Maxinoho něco napíšu sem do VF, tak zkusím někoho kontaktovat, že jo.
danny napsal že si ho nekontaktoval.
Mě si taky nekontoval.
Pravděpodobně asi ani Lopa ne.
Asi ani fyzika a asi ani .... nikoho.
Takže po upozornění Lopa, jsem ti to zařídil v CF, bylo to jednoduché a bez prodlení, Lopo může dosvěčit, že jsem ten úkol přijal okamžitě.
Stačí jen napsat a hlavně když na to carlos napíše jak se to má dělat, tak mi připadá trošku nefér to psát na VF a říkat, že 13 adminů nemá čas, když si se ani nezeptal.
Nechci se navážet, ale fakt pozor, co píšu.
Pokud ti to nebude fungovat, jako, že to má fungovat zatím právě jen tobě, tak mě kontaktuj PMkem, uvidiš celkem bleskovou reákci, kdo mi psal a jako, že na fóru mi napsalo či mě kontaktovalo x set lidí ví, že moje reakce jsou velmi nadstandardní.
Jestli to bylo prudké, tak se omlouvám, ale vidím to trošku jinak.