Bod T-Sys byl na mape bily, ale 30.11. jsem status zmenil na "under construction", aby to lip odrazelo stav site. Ono totiz AP spustene sice je, ale se zbytkem czfree bod zatim propojeny neni.
Zkousel jsem se s plechovkou pripojit k AP T-sys Kloboucnika. System vubec tento Ap nenasel. Zkousel jsem tedy volat do T-systems abych se dozvedel, jestli nahodou neni chyba na AP (abych zbytecne nehledat chybu u sebe).
Nejaky velice "prijemny" zamestnanec rekl, ze nevi kdo se o to stara, a tak jsem se nic nedozvedel.
Nevi nahodou nekdo, kdo je pripojen k AP T-sys, zda tento AP bezi jak ma??? Diky
Je to nejaky divny. Zkousel jsem se pripojit. Nenaslo to zadnou sit (a melo by jich tu byt pozehnane) ani s 21dB antenou. Zkousel jsem jen neco najit. Karta ani kabel by poskozeny byt nemely. V obchode to predemnou zkouseli. Tak teda fakt nevim.
Jsem na mapě jako Damir Špoljarič a jsem asi 30m od AP T-sys. Nevim proc to nejde. Koukam na ne z okna. Akorad jsem z prvniho patra a oni maj antenu na baraku naproti. Vertikalni uhel je v tomto pripade asi 40°.Ale nezda se mi, ze by to bylo tim. Zkousel jsem i velkou antenu.
Prosim o nutnou radu. Koupil jsem si PCI adapter WiFi (Minitar). Vse se zdalo, ze pracuje OK. Jen mi to hlasilo, ze nemam signal. Zkousel jsem i 21dB antenu. Zkousel jsem vse nastavit a ono nic. Nevite cim to muze byt? Nemohl by to u nas nekdo rozchodit?
!!!!
Dneska jsem si pujcil PDA s WIFi a plechovkou a chytil signal i v predsini v panelaku!!! U pC ci z okna byl signal zcela vynikajici a ten PC nic nenasel. Prosim radu.
Kartu v obchode predemnou zkouseli a kabel je odskouseny. Pocitac se tvari, ze karta pracuje spravne.