Tak mi to nedalo a před pár dny se optal marketingu jak to maji stěmi drafty a snad teda Dlink se co nevidet pochlapi(nebo už ten chip nekdo pouziva?):
Thank you for your interest in Atheros technology.
Many of our partners will be moving to the newly released AR5004X
products in their new products. The Atheros chipsets support many of
the draft capabilities of the IEEE standards, but they are not currently
implemented in the SW releases since they are still in draft state.
Since we do not sell system level solutions such as cardbus, AP, etc -
you should contact our partners for their latest information on chipsets
and SW support. DLink will soon be shipping AR5004X based solutions.
Thank you
Atheros Sales
you wrote:
>Hello,
>pleas could you tell me if alredy exists products with AR5004X include draft support of the QoS or 802.11h/j/i/e ?I know on your web site is this chipset,but I didn't find any existing products(Dlink,Proxim etc.).Pleas could you tell me where are this products?
>Thank you.
>Best regards,
> Batman
Nevite nekdo jak teda koupit ty anteny?Vazne bych nejaky koupil
BTW.:StarOS,ktery podporuje Atheros,tak ma moznost nastaveni regionu jako napr. CZ =frekvence dle budouciho standardu 802.11h
Protoze cas se vlece a chtel jsem zjistit jak nova GL v 5GHz pokrocila(5470-5725MHz) zatukal jsem na CEPT a na CTU i poptal se ve Mlejne... .Suma sumarum je to v p....pasti:
Souhrnnou informaci o vývoji situace v pøedmìtné zále¾itosti najdete na internetové stránce pod názvem "Informace o vydání generální licence k provozování systémù RLAN v kmitoètovém pásmu 5 GHz". Vydání generální licence bylo pozastaveno, nebo» Evropská komise vydala 26.11. 2003 mandát CEPT, kterým je CEPT povìøen provést aktualizaci Rozhodnutí CEPT/ERC/(99)23 o harmonizovaných pásmech pro systémy HIPERLAN podle výsledkù Svìtové radiokomunikaèní konference WRC-03. Mandát stanoví termín pro návrh nového Rozhodnutí na 6/2004 a termín pøijetí nového Rozhodnutí na 11/2004.
To same jsem dostal i v blede modrem z CEPTU,jen nevim proc tedy jeste kolem vanoc CTU sliboval prijeti prislusne GL na Q1 2004 na svych strankach,kdyz uz tehdy se udajne vedelo ze je to pase... .
Jinymi slovy,kdovi jestli budou finalni 802.11h produkty aspon na vanoce ci alespon ta prislusna GL .
Takze tento rok je defacto pase pro 5GHz ,pokud se neobevi nejaky dramaticky posum v jednanich...jakoze posun jo,ale smerem k 2005 ... .Sssmejdi jedni... . :(