Mimochodem, to ESSID vypada podezrele, zrejme se jedna o jarov.net, coz je komercni aktivita, ktera s CZFree.Net nesouvisi a jejiz aktivista se od CZFree.Net distancoval, nebot "jeho zakaznici o nic takoveho nemaji zajem".
jeden clovek bydli pres dvur od bodu "Na jarove" je to presne ve stejnem miste co je dnes bod "black-viper", ale neni to on. Chtel bych se zeptat, zda by se mohl pripojit jenom antenou z okna. Bydli v prizemi a ma okna do dvora, tak mu prislo zbytecny davat cokoliv na strechu. zatim se jenom tak orientacne pta, nez si da node na mapu. Odpovedi prosim na me PMkem.
Spustil jsem AP - ESSID:"CZFree.Net.Konevova" zhruba tak horni polovina Koněvovy ulice (od Ohrady ke Spojovaci). Kdyby byl zajem o připojení, tak zkoušejte.
Ahoj, node black-viper uz neexistuje, byl kdysi v planning. Byli jsme jeden cas pripojeni na vyse zmineny jarov.net, ale uz jsme se diky bohu odpojili.
Neni moznost davat antenu na strechu, ale z balkonu chytim fyzika. asi poridim nejaky hw klient a muzeme se dale konektit
bydlim v prizemi pod jarovem 16, puvodne jsme meli natahany eth po baraku az k nodu pod jarovem. Ale to je ted zbytecne protoze jeden clovek co tam bydlel se odstehoval, druhy ktery byl uprostred si poridil cable a nema o vic zajem.
ozvi se na icq nebo pm, uvidime, jestli ma smysl nekde neco tahat.
btw. dale zvazuju na svem balkone udelat ap, jen pro vnitroblok, mezi ulicemi na rovnosti a pod jarovem.
Bod jsem pridal do mapy (pfelenda), bohuzel tam nikoho z czfree nechytam.
Jedine co jsem ulovil byl jarovnet.
Pouzil jsem notebook s integrovanou antenou, tak jsem to cekal. Pristi tyden
zkusim pocitac s externi antenou, tak snad budu mit vice stesti.
Nejblizsi bod je asi Leonet, ale bohuzel ma antenu na druhou stranu.
:(