no to je ale velice zajimave,ja mam v teto lokalite pomerne rozsahle pribuzenstvo. No jak je ten svet maly.
Pratel tam mam skoro vic nez v Praze, ale nevim nevim.
Nezapomen, ze jsou to jizni cechy vsude samy les a nevic Pelhrimov je v doliku. Takze by jsi to musel strilet na kopec a pak zase dolu. Ale proc ne jde vsechno.
Je někdo v u nás, kdo je připojený (podle mapy jsem bohužel nikoho nenašel, ale třeba někdo...) případně jsou tu nadšenci, kteři by měli zájem rozjet WiFi v Pelhřimově??
V okolních vesnicich tam nekdo nejede? Bratranek rikal ze tam kamos delal nejakou sit. Chtel jsem rozjet sit ve Ždirci nad Doubravou ale nikdo se neozval. I kdyz tady jsou 3 Poskytovatel Wifi . Kdo by to rekl v takove dire. Tak jsem se pripojil k jednomu.
Ale sit bych chtel vytvorit takovo domaci bez netu. Ono tady sehnat net po kabelu neni zadna sradna. Mozna satelit (ale malo lidi na net). A proc vcechno stahovat s internetu kdyz by mohlo ji po lokalni siti? zadne poplatky to asi nikdo nevidi. No nic at nekoho najdes
no ja bych byl jedine pro ted jsem si koupil mikrotik domu, tak bych mohl poslat pripojeni na vezak v pelhrimove a odsud by to slo dal rozesilat vsude po pelhrimove a par vesnicek okolo
Čuste všichni. Chtěl bych se taky připojit do sítě, ale dřív bych chtěl znát co by mi mohla nabídnout. Tedy:
Jaké mám možnosti se přes CZFree připojit k netu, koho byste mi doporučili a tak. Pak bych chtěl vědět, jaké všechny programy či nástroje budu potřebovat, abych mohl tahat data od jiných uživatelů nebo jestli existuje nějaký návod nebo něco takového. Moc díky za rady....