na MFa asi primej vyhled nemam. Mozna, kdybych se vytah vys na strechu, ale pochybuju. Jestli jsem to pochopil, pokud nemam primej vyhled, existuje jeste moznost toho, ze bych zlanaril nekoho znamyho, kdo vyhled ma a pres toho bych se pripojil... ? Jinak co se tyce vybaveni.. dokazu jeste pochopit co je sitova karta atd.... Jinak chapu, ze sou to naky anteny atd... ale na to je jeste brzo... Ale informace tady mluvi asi o 8 tisicich. Neoficialni informace z neoficialnich zdroju hovorili o 3 az 4... ?
Ted v kazdym pripade asi musim nejdriv vyresit ten signal....
tak ty dve moznosti vylucuju.... a) ty penize nejsou sympaticky b)v baraku mam jenom sebe a rodinu...
jakej mi radis postup nyni? za predpokladu, ze vylezu na strechu, rozhlidnu se po okoli svym ostrizim zrakem a uzrim AP (treba MFA), mam potom nakoupit vybaveni... a pak zjistit, ze ten signal je slabouckej a nestoji to za to?
za predpokladu, ze vylezu na strechu, stoupnu na zadni, nespadnu a neuvidm ani nic, mam jeste nejakou moznost?
To zni rozumne, bal sem se toho, pac nejsem zadnej kaskader... zacnu zarizovat az skonci "svatky klidu a miru", protoze ted vubec nemam cas. snad se nekdy zacatkem roku stanu soucasti tyhle komunity. diky. Az zjistim dohled/vyhled, budu potrebovat poradit s konkretnim vybavenim, jakou antenu atd., pokud to dopadne dobre....
Patrik
tak to APecko konecne uplne spadlo
sorry vsem, kteri jsou na me napojeny, ze to dneska od vecera nejelo.
Uz by to zase snad melo bezet,, Kdyztak volat.. jedu z Prahy na hory.
Cau, nak se vse uklidnilo, asi az moc, a rad bych konecne zacal s tim pripojovanim. To pro me v soucasnosti znamena sehnat nekoho, kdo by u me zmeril signal.... pac nemam primou viditelnost na mfa (je v ceste ten pitomej panelak!) a nikdo jinej nepripada v uvahu. Nevite o nekom?? Kdo se obetuje, za odmenu mu uvarim caj, kafe, nebo ja nevim jak se to v czfree resi.. Nechci investovat, dokud nebudu vedet, ze to bude fachat. Pak sem ochotnej do toho investovat tolik, kolik bude potreba. Diky.
Pánové a co staré Malešice pod domovem důchodců..nejste někdo v dosahu ? Zatím nemám fotky, ale budou...vidím z balkonu skoro až na skalku a na většinu sídliště Malešic...ale kde nic tu nic dle mapy ? :(