nemate nekdo zkusenosti s tim FTP ja to delal podle toho navodu tady....a pise mi to porad CANT SET GUEST PRIVILEGS kdyz se chci prihlasit...at jako anonymous nebo jako ftp user
mas to pekny ten FAQ taky jsem nad tim uvazoval...imho par informaci bych tam doplnil snad nekdy ?
No ale prisel jsem se hlavne zeptat...kolik myslite ze utahne wisp s 626kou clientu na WIFI ? Muzete mi napsat treba kolik kdo mate lidi pirpojenych pres wispa ?
A taky by me zajimalo rozjel jsem si to FTP akorat bych chtel aby to nebylo na anonymouse nevite jak to upravit tak aby to melo heslo ? diky...
klidne mi ty namety zaslete,nebot jsou tam jeste nezodpovedene body a dalsi me napadaji. Zde je zatim uvadeno jen to co jsem si skutecne vyzkousel.
A korad me napada jedna kritika na moji hlavu a to je prave ta zminovana sitovky 3c509 ISA.
Protoze kdyz tohle FAQ vzniklo tak jsem wispa provozoval na COMPAQ DESKPRO 2000 (166MHz/32MB RAM)s WIFI PCMCIA AVAYA v ISA redukci a sitovkou ISA 3c509 a distribuci WISPu 2624
A v soucasnosti ho provozuji na noname PC - deska je abit (100MHz/32MB RAM) s XI626 a sitovkou realtek8139 a distribuci WIPSu 2634.
No a bohuzel se mi u teto distribuce nepodarilo ty ISA sitovky rozbehat.Vzdy kdyz jsem je tam dal a udelal vse dle meho navodu (coz predtim 100% fungovalo) tak jsem vzdy skoncil ve strasne hromade chyb,ktere nebyly ani logovane takze ani nevim,kde byla chyba.Mozna,ze podil na tom nese i ta XI626.
Ale to uz bohuzel nezjistim nebot jsem tu AVAYU prodal.
Nicmene nutno podotknoutze v distribuci 2634 chodi XI626 v klient modu bezproblemu a ten realtek jede taky ,ale vykazuje znamou chybu s autonegotation. Ale s tim se da na male siti jako mam ja zcela obstojne zit.
Jako optimalni se jevi opravdu neco kolem 15 na APcko.
Na jednom z nasich AP (P120, 32 RAM, 2x XI-626) mame az 25 klientu a pri poctech nad 20 to zacina obcas zlobit. Zrejme je problem v hostap, ktere to pak uz asi nezvladne a odpadne, ze pomuze jen reboot ...
Mam pocit, ze jadro a drivery jsou ve WISPu uz hodne dlouho porad stejne :( Nejak se tam zastavil cas ...