Kurnik dejte nekam na web seznam tricek s ruznymi variacemi postisku, login dialogem, a ja si tam hned vyberu a 9.4. hned po vyplate zplatim. Jedno chci urcite, a ne se tu procitat tim jak se tu lidi hadaj.
Hlavne ze se neco jiz pohne. Nejaka mapa je mi u prdele, jde mi o to abych uz mel triko, staci jen blby logo, hlavne aby dobre vypadalo (a to co sem videl bylo super). Je skoda ze tu vse stoji a pada na verejnych hadkach, kdy se nekolik lidi nemuze dohodnout a tim se cely vyvoj znacne zpomaluje.
No, o co mi jde...spis se zeptej o co mi nejde. Nejde mi o to abych tu nekoho drazdil, jsem jen nedockavy. Nemusis se hned certit. Driv kdyz se tricka prodavaly, tak jsem jeste nebyl on-line, a kdyz jsem se pripojil, tak chvili trvalo nez jsem se "aklimatizoval." Na vyrobu si pockam, diky za odkazy.
pročítála jsem siVaši diskuzi k trikům jednak mě zajíma technologie Wi-fi a jednak m to jaksi nedá reagovat na diskuzi k tričkám.
Jsem majitelka tiskárny se specializací na textil.
Zastupuji několik firem importující trika do Čr a děláme na ně sítotisk, výšivku nebo flock.
Pokud máte zájem ráda Vám nabídnu svoje znalosti a za svou 8 letou praxi mi nějaká ta košile či triko prošlo rukama.