Ahoj, jsem čerstvě zaregistrovaný uživatel, chtěl bych se s Váma nějak dohodnout na koho bych se podle Vás mohl či měl připojit. v uvahu pripada keiss, jaguar a sigi. jsem novacek, a tak toho jeste o wifi moc nevim. Mam D-link DWL-700 AP, ale zatim bych se pripojil jen jako klient. Casem mozna i AP. jsem zaregistrovany a v mape me taky najdete. Posudte sami Diky za konstruktivni odpoved
22.06.2004 v 12:21
Dzus
Member
Re: Strasnice/Skalka - Pod Strání - nove pripojeni
No Jaguara jsem vcera celkem chytl, ale to bylo asi vse. Net jako takovy mi nefungoval. Kdyz jsem vyhledaval v okoli, tak jsem jaguara v pohode videl (v prilozene utilite k wifi), ale vic neslo delat. Pry musim tomu D-Linku upgradovat firmware, jinak se pry do CZFree nepripojim (rikal mi to prodavac v alzasoftu, ktery je pry pripojeny na CZFree nekde ve Vysocanech a ma taky DWL-700AP, nebo nejaky podobny typ. Nikde jsem tu ve forech nenasel reseni problemu s timto routerem, respektive reseni problemu se starsim firmware pro wifi. Myslite ze je to mozne? Diky, Jirka.
Nóóó Asocioval, ale když jsem se zkoušel připojit k internetu, tak se můj počítač do žádných větších akcí nepouštěl Navíc jsem se nějak omylem dostal do konfigurace Jaguarova routeru (či co) a mohl jsem cokoliv změnit. Ale takové věci já přece nědělám Když d-linky nejsou nic moc stroje, co je podle tebe "dobry stroj"? At vim do cho mam jit priste Myslim že jsem nevybral tak špatně, ne? Na to, že jsem naprostý začátečník, a o wifi jsem tak před měsícem věděl jen tak okrajově
Urcite se kouknu. No tak jsem vcera zkousel udelat upgrade firmware... ehm, a nejak ta wifi uz nechodi. Tak ji jdu dneska vymenit za jinou do Alzíku Mno možná že za tu samou, podle toho jak mi uznají či neuznají reklamaci. Co by jste mi doporučili z jejich nabídky ve stejné cenové kategorii? Co se týče internetu, v placení není problém. 128 kbit by mi stačilo. Ehm