CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Hardware > NanoStation2 a NanoStation5
12345678 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
zdenek_dc
Member
zastupce cloudu 10.193.64


Registrován: 30.10.2002
Příspěvků: 733

Příspěvek č. 17 

Ale ja ybch to chtel na 2.4Ghz

ted pokud cghceme outdoor, tak beru ElboxRF 19dB a vedle toho plastovopu krabici a metrovej pigtail, pasivni poe. no vsak to znate. drahy to nejak neni, ale je s tim hodne prace.

Kdyby byly ty outdoor reseni za dobry penize, mozna bych je bral vsude, ethernet az k antene, u pocitace pasivni poe, zadna slozita instalace na pude.

Nastesti si to nasi lidi vetsinou nainstalujou sami.

Zdenek

__________________

Old Post 29.02.2008 v 11:43
zdenek_dc je offline   Click Here to See the Profile for zdenek_dc   Find more posts by zdenek_dc   Click here to Send zdenek_dc a Private Message   Click Here to Email zdenek_dc   Visit zdenek_dc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ludvik
Senior Member

Registrován: 04.12.2002
Příspěvků: 543

Příspěvek č. 18 

nám to vyšlo, že ipoyntem jsme asi o pětistovku dráž, než srovnatelný řešení anténa/kabel/krabice/kabel. Což za rychlost a většinou jednoduchost montáže stojí.

Old Post 29.02.2008 v 15:05
ludvik je offline   Click Here to See the Profile for ludvik   Find more posts by ludvik   Click here to Send ludvik a Private Message   Click Here to Email ludvik   Visit ludvik's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
djdodo
CZNET

Registrován: 20.11.2002
Příspěvků: 1344

Re: Re: NanoStation2 a NanoStation5 Příspěvek č. 19 

__________________

http://shop.cznet.cz

Old Post 02.03.2008 v 00:45
djdodo je offline   Click Here to See the Profile for djdodo   Find more posts by djdodo   Click here to Send djdodo a Private Message   Click Here to Email djdodo   Visit djdodo's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
djdodo
CZNET

Registrován: 20.11.2002
Příspěvků: 1344

Re: Zajimalo by mne Příspěvek č. 20 

__________________

http://shop.cznet.cz

Old Post 02.03.2008 v 00:49
djdodo je offline   Click Here to See the Profile for djdodo   Find more posts by djdodo   Click here to Send djdodo a Private Message   Click Here to Email djdodo   Visit djdodo's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dusky
Newbie

Registrován: 12.07.2005
Příspěvků: 61

Re: Re: Re: NanoStation2 a NanoStation5 Příspěvek č. 21 

Old Post 02.03.2008 v 15:22
dusky je offline   Click Here to See the Profile for dusky   Find more posts by dusky   Click here to Send dusky a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hwsoft
Moderator
zastupce cloudu 10.101


Registrován: 11.10.2002
Příspěvků: 2100

Re: Re: Re: Re: NanoStation2 a NanoStation5 Příspěvek č. 22 

__________________

ITF - FreeNet Liberec
DesSto
jabber: hwsoft@linjab.org

Old Post 03.03.2008 v 15:09
hwsoft je offline   Click Here to See the Profile for hwsoft   Find more posts by hwsoft   Click here to Send hwsoft a Private Message     Visit hwsoft's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
safi01
Newbie

Registrován: 13.11.2003
Příspěvků: 8

Pár postřehů Příspěvek č. 23 

NanoStation5 mam doma 2 kusy. K vysilaci je to 500m malo zarusenym prostorem. Porovnavam to s Compex WP54AG a parabolou RF Elements 14dBi na které jedu standartně. Na vysilaci je Compex WP54AG + 12dBi všesměr. Nano jsem strcil do okna jen tak halabala namireny. Po nakonfigurovani, se okamzite pripojil. S vysilacem spisknuty na 54 Mbps, rychlost do netu 12 Mbps, odezvy dlouhé do netu bez zatizeni 10-12ms pri zatizeni 29-42ms, RSSI na vysilaci pri stejnem vysilacim vykonu obou zarizeni je u compexu cca o 2dBi vyšší což je prakticky nic. Stáhl jsem výkon obou zařízení až na 6dBm - rozdíl na vysílači zůstal stejný a i při tomto Nano ještě bylo spísknuté na 54Mbps a chovalo se úplně stejně jako při plném výkonu. U compexu mne to neprekvapuje - u tohoto ano. Co se týče samotné antény - je opravdu směrová - svítí do všech směrů at jsem nano otocil o cca 70 stupnu vlevo nebo vpravo - výsledek jen trochu slabsi signal ale spojení, rychlost, odezvy vše stejné, teprve po otoceni o vic jak 90 stupnu se spojení ztratilo a to vse pri vysilacim vykonu 8 dBm - v porovnání s parabolou u které stačilo cca 15 stupnu mimo smer je to vysmech.
Shrnutí: Držák - na hovno, Web a funkce - vynikající, wifi část - vynikající, samotná anténa - nechám na zvážení každého jednotlivce.

Old Post 12.03.2008 v 21:52
safi01 je offline   Click Here to See the Profile for safi01   Find more posts by safi01   Click here to Send safi01 a Private Message   Click Here to Email safi01     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Agneska
Newbie

Registrován: 27.04.2007
Příspěvků: 2

Re: Pár postřehů Příspěvek č. 24 

Old Post 12.03.2008 v 22:51
Agneska je offline   Click Here to See the Profile for Agneska   Find more posts by Agneska         Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dade_Marfi
Senior Member

Registrován: 22.05.2003
Příspěvků: 2371

Příspěvek č. 25 

to Agneska - tento mail me z cznetu take dosel ...

to safi01 - kde jsi to kupoval ?

__________________

..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- freenet, education

Old Post 13.03.2008 v 07:52
Dade_Marfi je offline   Click Here to See the Profile for Dade_Marfi   Find more posts by Dade_Marfi   Click here to Send Dade_Marfi a Private Message   Click Here to Email Dade_Marfi   Visit Dade_Marfi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nechtej
Newbie

Registrován: 01.08.2005
Příspěvků: 51

NS5 Příspěvek č. 26 

no me z cznetu prisel taky tenhle mail, tak jsem objednal a uz to mám doma

__________________


To že jste paranoidní ještě neznamená, že po Vás nejdou...

Old Post 13.03.2008 v 08:35
nechtej je offline   Click Here to See the Profile for nechtej   Find more posts by nechtej   Click here to Send nechtej a Private Message   Click Here to Email nechtej     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
safi01
Newbie

Registrován: 13.11.2003
Příspěvků: 8

Příspěvek č. 27 

Old Post 13.03.2008 v 09:29
safi01 je offline   Click Here to See the Profile for safi01   Find more posts by safi01   Click here to Send safi01 a Private Message   Click Here to Email safi01     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wocis
Newbie

Registrován: 13.03.2008
Příspěvků: 16

openwrt Příspěvek č. 28 

nemate nekdo moznost zkusit, jestli do nanostation5/powerstation5, pujde nacpat openwrt?
Potrebuju na klientech openvpn. Pokud to nepujde, poridim airca8-pro kde je openwrt odzkousene.
Ale tyhle ubiquity se mi velice libi jako instantni/kompaktni reseni.

dikec za pripadne info

Old Post 13.03.2008 v 12:42
wocis je offline   Click Here to See the Profile for wocis   Find more posts by wocis   Click here to Send wocis a Private Message     Visit wocis's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ValXdater
Senior Member

Registrován: 14.12.2003
Příspěvků: 657

Re: openwrt Příspěvek č. 29 

__________________

Neděkuj, poděkuj, až ti to pojede...

Naposledy upravil ValXdater 13.03.2008 v 19:01

Old Post 13.03.2008 v 14:18
ValXdater je offline   Click Here to See the Profile for ValXdater   Find more posts by ValXdater   Click here to Send ValXdater a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zdenek_dc
Member
zastupce cloudu 10.193.64


Registrován: 30.10.2002
Příspěvků: 733

Příspěvek č. 30 

Ja mam neoverene informace z aspy ze 3portovy aircy uz nebudou, coz je docela fatalni prusvih, takze jestli by sli nahradit timhle, bylo by to dobry.

Akorat ze to zase bude metoda dodo, rozebrat, vykochat tu vsesmerovku co je vevnitr a snad to bude mit U.fl konektor pro minipci pigtaily. S SMA konektorem se muzou jit vycpat, to je jako by misto RJ45 dali petikolik...

Zdenek

__________________

Old Post 13.03.2008 v 19:09
zdenek_dc je offline   Click Here to See the Profile for zdenek_dc   Find more posts by zdenek_dc   Click here to Send zdenek_dc a Private Message   Click Here to Email zdenek_dc   Visit zdenek_dc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wocis
Newbie

Registrován: 13.03.2008
Příspěvků: 16

Příspěvek č. 31 

kuchat snad ne? dyk to ma nfemale konektor pro externi antenu... ted jeste nez to poridim tak nejaky aspon success story ze v tom ten openwrt jede.
Protoze jich budu potrebovat rovnou cca 10 kousku.

Old Post 13.03.2008 v 20:43
wocis je offline   Click Here to See the Profile for wocis   Find more posts by wocis   Click here to Send wocis a Private Message     Visit wocis's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zdenek_dc
Member
zastupce cloudu 10.193.64


Registrován: 30.10.2002
Příspěvků: 733

Příspěvek č. 32 

__________________

Old Post 13.03.2008 v 20:58
zdenek_dc je offline   Click Here to See the Profile for zdenek_dc   Find more posts by zdenek_dc   Click here to Send zdenek_dc a Private Message   Click Here to Email zdenek_dc   Visit zdenek_dc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:52.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
12345678 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz