CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Praha 10 > Strašnice, Malešice
« 21222324252627282930313233 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
sigi
Junior Member

2 Tetref - plechovka Příspěvek č. 417 

Sorry, je to takovej Lama Napad, ale keiss ma horizontalni polarizaci anteny, tzn, ze je treba otocit plechovkou. Jinak se mi to zda docela v dohledu a skutecne to ted bude pres zimu cim dal tim lepsi

Old Post 11.11.2003 v 07:48
sigi je offline   Click Here to See the Profile for sigi   Find more posts by sigi   Click here to Send sigi a Private Message   Click Here to Email sigi   Visit sigi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Little pea
Newbie

Plechovka Příspěvek č. 418 

Jestli budes (nebo i nekdo jiny) chtit tak ti muzu prodat vodivou sitku na mouchy 1*1.2 metru za 100,- (v obchode 85/m ... ja muzu ale pridat i rady ). Da se z toho udelat trychtyr s celkovym (i s plechovkou) ziskem cca 18.3 dB. Me facha krasne a daleko cca 1.1Km (pres draty vysokeho napeti) az na Sporilov ze ZM. Kontakt mailem (nebo PM).
Zdar L.P.

Old Post 11.11.2003 v 14:47
Little pea je offline   Click Here to See the Profile for Little pea   Find more posts by Little pea   Click here to Send Little pea a Private Message   Click Here to Email Little pea     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tetref
Newbie

první pokus Příspěvek č. 419 

Díky za podnětné rady, již pracuji na jiné verzi antény: 18. prvkové yagi, předpokládaný zisk by měl být 15dBi. Polarizaci jsem samozřejmě zkoušel měnit, ale marně... Opravdu se plechovka nehodí na 1km a ještě se stromy v cestě. Síto nebo parabolu si nechávám jako další možnost.

Old Post 12.11.2003 v 05:05
tetref je offline   Click Here to See the Profile for tetref   Find more posts by tetref   Click here to Send tetref a Private Message   Click Here to Email tetref     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shrek
Newbie

Příspěvek č. 420 

Hlásím úspěšné napojení na Sigiho, zatím to jede celkem dobře, po změně polarizace na Skalce bude jen potřeba přesně doladit anténa.

Z rozhovoru se Sigim vyplynulo, ze na AP Radon se chysta nejaky upgrade. Pokud se uvolni jedna stálá WiFi konexe, rádi bychom ji využili (pokud chytnem lepší signál, než ze Skalky) a případně se finančně podíleli na HW. Od Sigiho máme na Dlinku 920 rev C @ 24 dB sejtu od simandla tuhle statistiku:

Send Good Packets 10244
Dropped Packets 3644
Recv Good Packets 1192995
Dropped Packets 17

Nevím, jestli 30% odchozí packet drop je dobře či ne...

Shrek @ vykanska24

Old Post 21.11.2003 v 23:09
Shrek je offline   Click Here to See the Profile for Shrek   Find more posts by Shrek   Click here to Send Shrek a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
danny

Team Member: ADMIN

User is Mapper

Příspěvek č. 421 

Old Post 22.11.2003 v 00:40
danny je pryč   Click Here to See the Profile for danny   Find more posts by danny         Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dzus
Member

Příspěvek č. 422 

Dzus - Spojovaci.Net (Strasnice)

Old Post 22.11.2003 v 11:09
Dzus je offline   Click Here to See the Profile for Dzus   Find more posts by Dzus   Click here to Send Dzus a Private Message   Click Here to Email Dzus   Visit Dzus's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dino
Newbie

Question ThunderNET vs. nase sdruzeni Příspěvek č. 423 

Cau,
koukal jsem, ze vznikl node Trebesin (vlastnik Fyzik v pozn. ThunderNet). Znamena to nyni, ze si budeme kazdy sam kupovat konektivitu od ThunderNetu a zadne sdruzeni nevznika?

Dino

Old Post 23.11.2003 v 06:54
Dino je offline   Click Here to See the Profile for Dino   Find more posts by Dino   Click here to Send Dino a Private Message   Click Here to Email Dino   Visit Dino's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fyzik
Team Leader

Příspěvek č. 424 

Sdruzeni vznika nezavisle na tom, od koho bereme konektivitu.

Konkretni dotazy ke sdruzeni prosim do odpovidajiciho fora na CF.

Old Post 23.11.2003 v 07:05
Fyzik je offline   Click Here to See the Profile for Fyzik   Find more posts by Fyzik   Click here to Send Fyzik a Private Message   Click Here to Email Fyzik   Visit Fyzik's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
robil
Newbie

Thumbs up CHCI HO !!! Příspěvek č. 425 

Chuice, sem tu zas. Z nejmenovaných zdrojů jsem bylinformován, že na mě míří jakési antény... snad to mohu chápat přínosně :o)
Celá věc je trochu komplikovanější, protože je pro mě nemožné zadat modráska do mapy a pro kámoše (pro kterýho to vlastně dělam) zase přidat cokoliv do fóra. Nicméně modroch je tam a zove se "Černý Václav" podle něj.
Teď to nejdůležitější. Chtěl by si to vykecat pro upřesnění detailů o síti a realizaci připojení. Počítal, že by ho to vyšlo cca na 8 tisíc a z toho co ví, si myslí, že včera bylo pozdě. Telefon na něj je: 777 127 180. Když tak je tu ještě můj emil. Předem díky za... Teď nevim vlastně za co... když je to dopředu... No, ale stejně díky ;o))

Old Post 24.11.2003 v 12:18
robil je offline   Click Here to See the Profile for robil   Find more posts by robil   Click here to Send robil a Private Message   Click Here to Email robil     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Keiss
Newbie

Výpadek AP Keiss #2 Příspěvek č. 426 

Naposledy upravil Keiss 27.11.2003 v 18:54

Old Post 25.11.2003 v 09:26
Keiss je offline   Click Here to See the Profile for Keiss   Find more posts by Keiss   Click here to Send Keiss a Private Message   Click Here to Email Keiss     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Speedtouch
Newbie

Prosba Příspěvek č. 427 

Nazdar,
potřeboval bych sehnat něhoho, kdo by mě připojil na internet přes wifi. Bydlím ve Strašnicích, ulice Vrbčanská. Zatím moc nerozumím mapě na czfree.net s bodama, ale koukal jsem, že mám přímý výhled na bod "Mr. Neutron", "Zdar" a "ZŠ hostýnská". Na bod "Pocernická 465" nevidím, stíní mi bod "ZŠ Hostýnská". Měl bych zájem o rychlost 32Kb/s. Bydlím v paneláku v 7. patře (poslední patro), výhled mám dost dobrý na všechny strany. Poradíte mi prosím někdo, co mám pro to udělat nebo s kým se mám kontaktovat .
Dík.

Naposledy upravil Speedtouch 28.11.2003 v 18:42

Old Post 28.11.2003 v 18:19
Speedtouch je offline   Click Here to See the Profile for Speedtouch   Find more posts by Speedtouch     Click Here to Email Speedtouch     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tetref
Newbie

Připojení na Keisse Příspěvek č. 428 

Tak se mi podařilo úspěšně připojit na AP Keisse. Použil jsem kartu XI-626, vlastnoručně vyrobenou 18 prvkovou anténu Yagi a víc jak 20 metrů kabelu s dvojitou izolací. V přímém směru mi překáží dva stromy a síla signálu je asi 7 %.

Old Post 01.12.2003 v 19:32
tetref je offline   Click Here to See the Profile for tetref   Find more posts by tetref   Click here to Send tetref a Private Message   Click Here to Email tetref     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dzus
Member

Příspěvek č. 429 

Old Post 14.12.2003 v 12:03
Dzus je offline   Click Here to See the Profile for Dzus   Find more posts by Dzus   Click here to Send Dzus a Private Message   Click Here to Email Dzus   Visit Dzus's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mfa
Newbie

problem s HD na AP MFA Příspěvek č. 430 

zdravim vsechny.
v posledni dobe me nejak blbne na AP HD.
Po nejaky dobe se proste zasekne a hlasi input/output error.

Pokusim se v nejblizsi dobe HD vymenit, do ty doby prosim omluvte tyhle vypadky.

diky
Marek

Old Post 20.12.2003 v 14:21
mfa je offline   Click Here to See the Profile for mfa   Find more posts by mfa   Click here to Send mfa a Private Message   Click Here to Email mfa   Visit mfa's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
liberte.toujour
Newbie

Čau Příspěvek č. 431 

Docela mě tenhle systém zaujal... Rád bych se připjil a zapojil. Zanes sem svoji polohu do mapy.... ale s vyhledem to neni nic moc... bod RC mam par metru od sebe, ale primej vyhled chybi... Jestli pro me mate nakou radu jak se rozumne napojit, budu rad. Jinak tomu co tady povidate skoro vubec nerozumim. Znalosti problematiky jsou čistě uživatelský... Potřeboval bych poradit.
Patrik

Old Post 21.12.2003 v 10:10
liberte.toujour je offline   Click Here to See the Profile for liberte.toujour   Find more posts by liberte.toujour   Click here to Send liberte.toujour a Private Message   Click Here to Email liberte.toujour     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dzus
Member

Re: Čau Příspěvek č. 432 

Naposledy upravil Dzus 21.12.2003 v 11:21

Old Post 21.12.2003 v 11:01
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:36.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
« 21222324252627282930313233 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás